DAFTAR AHLI


Bagaimana untuk mendaftar?

1) BAYARAN YURAN KEAHLIAN BERJUMLAH RM70 SAHAJA

ATAU

2) PERCUMA DENGAN PEMBELIAN PRODUK BERNILAI RM700 (200Uv point)


UNTUK MENDAFTAR SILA KLIK
DI SINI
( KLIK LINK DI ATAS KEMUDIAN KLIK "JOIN NOW" )

ATAU HUBUNGI SAYA

HERNY 

0135825382 (SMS/ WHATSAPP)

hernyyusnizar88@gmail.com
follow saya di facebook dan instagram

TIPS MEMILIH MENTOR DALAM SHAKLEE

Semakin lama semakin ramai nak mendaftar sebagai ahli. tapi apa yang penting carilah MENTOR yang faham tentang Bussiness Marketing dan ada Minat mendalam nak membantu anda.


Permulaan untuk jadi  Jutawan  bermula di sini. Dengan Shaklee melalui Group MM  anda tak perlu modal untuk buat stok tapi kami mengutamakan teknik marketing yang berkesan SECARA ONLINE DAN OFFLINE!Saya mendaftar Shaklee pada August 2012 dan mendapat title tertinggi iaitu MASTER COORDINATOR DALAM TEMPOH 12 BULAN!1 pencapaian yang laju dalam Shaklee. Ya! Shaklee dah bertapak di Malaysia selama lebih 20 tahun...dan  dan saya merupakan Master Coordinator yang ke 94 di kalangan ratusan master yang dilahirkan dalam shaklee dalam tempoh ini.Anda boleh lihat di laman web rasmi SHAKLEE MALAYSIA
Bukan sekadar itu saja sepanjang kurang dari 2 tahun saya telah berjaya melahirkan 3 ORANG MASTER COORDINATOR di bawah group saya iaitu MULTIMILLIONAIRE (MM) dengan rangkaian di seluruh negara! dan master yang saya lahirkan juga mempunya performance yang laju iaitu MASTER RAHIMAH yang dilahirkan genap setahun, MASTER MARIA MUDA yang dilahirkan dalam tempoh 10 BULAN dan MASTER FARIZA yang dilahirkan dalam masa 9 BULAN SAHAJA!

MASTER NORRAHIMAH, 31 (BERTAM,  PENANG)
MASTER MARIA MUDA, 28 (KUANTAN)

MASTER FARIZA, 26 (SHAH ALAM)Apa rahsianya? sebenarnya tiada rahsia yg sangat sulit melainkan dalam  group kami, kami bersatu mambantu satu sama lain, menumpukan fokus pada 1 tujuan!Mentor yang TEPAT adalah penting di samping semangat anda sendiri yang mahukan kejayaan!Memilih untuk join SHAKLEE di bawah group kami adalah 1 titik permulaan untuk kejayaan lebih besar! kami hanyalah org biasa yang ingin menjadi LUAR BIASA!
LETS JOIN US!!!!


PUTRAJAYA

KUCHING
MENERIMA AWARD DI GLOBAL CONFERENCE, LONG BEACH, CALIFORNIA USA

MASTER COORDINATOR CELEBRATION DI EQUATORIAL HOTEL, PENANGGROUP PHOTO BERSAMA MR ROGER BARNETT DI LONG BEACH BERSAMA KEY LEADERS (AUGUST 2014)

TRIP HOLLYWOOD (AUGUST 2014)

TRAVEL BERSAMA GROUP MM MENAIKI START CRUISE KE KRABI-PHUKET (MAY 2014)

AWARD SEMASA NATIONAL CONFERENCE 2014

UNIVERSAL STUDIO HOLLYWOOD, USA (AUGUST 2014)

Post a Comment