JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Thursday, July 19, 2018

Antara Spinach Bayam dan Amaranth


spinach tu bayam ke? bayam tu spinach ke?

saya pon tatau.. benda ni namanya spinach. selalu kalau yg salad tu baby spinach. yg ni spinach yg dewasa. beli kat pasar tadi. saya saja test tokay. sayur apa ni? dia pon kata spinach! 🤣🤣

saya beli kat pasar. buktinya tu balut suratkhabar lagi. 😂😂

saya masak stir fry ja dgn ikan bilis. rasanya sedap! tatau nak habaq. dia lembut. tak macam bayam biasa harga saya tak sure. tadi beli banyak sayur ada kangkung kailan keledek tomato cili asam limau bagai RM20 je. maybe banyak ni RM3-4 kut. 

kalau uols google resepi yg sebut spinach benda ni lah. kalau bayam kita tu selalu disebut amaranth. 


Sharing is Caring,

Herny Hafiz



Post a Comment