JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Monday, February 5, 2018

shaklee bussiness leaders conference 2018

salam sayang. sabtu lepas 3 feb 2018 saya menghadiri shaklee bussiness leaders conference bertempat di Sunway Convention Centre.

Alhamdulillah antara intipati BLNC yang saya sangat nanti nantikan ialah Convention Trip bagi years 2020 nanti! Untuk cycle 2018-2019 shaklee annouce Trip 2019 nanti kami akan ke Las Vegas dan San Franciso! wah... we will go to the other side on earth!
untuk trip local region shaklee akan angkut kami ke Phuket!!!! yeahhh... si saya aim team MM kali ni beramai2 kita berkampung kat phuket tahun depan.

selain tu shaklee juga menawarkan CASH INCENTIVE BERGANDA bagi new coordinator ke atas yang berupa cash bila korang naik rank dan maintain pada rank tersebut! wow banyak gila duit shakee ni. Untung la korang yg baru join shaklee dan pecut. Macam2 yg shaklee reward ni.

selain tu produk yg dah lama di nantikan jugak akan di bawa masuk ke pasaran iaitu ZINC dan JOINT HEALTH TABLET! YAY.....

lagi berita baik ialah shaklee bagi FREE POSTAGE bagi setiap belian bernilai RM600! wow.

NC kali ni juga shaklee melancarkan skin care range terbaru yg sangat hebat berbading semua skin care yg ada dalam pasaran iaitu YOUTH. nak hasilkan YOUTH ni Shaklee lakukan R&D selama 8 tahun tau.

saya sendiri dah cuba YOUTH ni. paling saya suka ialah serum dia dan radiance C&E. Amazing. jeragat pudar, kulit glowing, eye bag surut dan garis2 halus sekitar mata hilang. Mengikut clinical data yang dilalukan kepada pengguna YOUTH di US 100% testimoni menunjukkan SKIN AGE INDEX mereka menurun mejadi lebih muda. YESSS... YOUTH mampu menjadikan kulit kita 10 tahun lebih muda.

ok itu dulu upsate saya untuk BLNC. jumpa korang semua di Shaklee National Convention pada 7/7/18 nanti okay.






Post a Comment