JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Thursday, January 25, 2018

Kehebatan asid lemak Omega 3 kepada kesihatan sekeluarga

Salam sayang semua.
untuk bulan ni Shaklee launching Promosi Omegaguard buy 3 less 5% pada harga member.
Untung la siapa yg dah jadi ahli tu.
Bagi saya sendiri Omega Guard ialah supplemen shaklee yg penting yg tak boleh putus stok. Sebagai SID shaklee selalunya kitorang berjimat2 masa Promo macam ni la.. beli banyak simpan makan sendiri. Bulan depan promo lain beli lagi.

Omega Guard Fish Oil ni adalah antara Supplemen Shaklee yg awal2 saya beli. Permulaan saya kenal Shaklee ni asalnya adalah sebab anak saya yg tak sihat tu. Anak saya dulu seorang penghidap Asthma since memang husband saya sendiri pon alami childhood asthma. So asthma ni biasalah semput je. Salah makan, perubahan cuaca pun akan bagi kesan. So saya start bagi anak sulung saya seawal dia 3 tahun. Alhamdulillah masalah pernafasan dia semakin pulih. Even masa winter travel pada suhu -2 pun anak saya ok.

Selain daripada tu FISH OIL ni juga merupakan komponen anti radang. Banyak journal, kajian2 yg dah membuktikan kepentingan Omega 3 fatty acid ni. Sifat anti radang ni juga sangat membantu untuk tingkatkan imun anak sejak dalam kandungan tau. Dikatakan ibu mengandung yang mengamalkan pengambilan omega 3 fatty acid dapat mencegah daripada anak eczema. haaa eczema juga merupakan masalah keturunan jugak. Since anak sulung saya juga mengalami eczema maka saya sendiri masa mengandung taat telan Omega Guard Shaklee tau. 

Omega 3 ni boleh didapati dari makanan juga terutama nya ikan. Tapi ikan ni zaman sekarang banyak pencemaran jugak. sebab tu saya memilih untuk berikan anak2 saya Omega Guard Shaklee je. yelah dah diakui kan Shaklee punya produk memang Natural dan Top quality. Omega Guard adalah Supplemen Minyak Ikan terbaik dan diperakui oleh ramai doktor jugak.

Mengikut pembacaan saya toddler memerlukan 700mg Omega 3 (DHA dan EPA) setiap hari. ! capsul Omega Guard Shaklee mengandungi 330mg Omega Guard. Sebab tu saya tetap berikan minyak ikan Omega Guard ni dekat Dayyan seminggu 3-4 kali (tapi kadang2 abang dayyan pantang nampak nak je dia)

berikut video Dayyan bila di beri capsul Omega Guard. Umur setahun lebih dia dah mula telan sebiji2 macam tu tak payah nak pecahkan. Hebatkan anak2 shaklee ni. hihihihi..
Berikut adalah 5 kelebihan Omega Guard Shaklee berbanding Supplemen Minyak Ikan jenama lain dalam Pasaran.

1. Proses Penyulingan Berperingkat
  - kebanyakan supplemen minyak ikan di pasaran mengandungi PCB yg berbahaya dan boleh menjadi punca kanser. Tapi minyak ikan shaklee adalah tulen dan 100% selamat kerana melalui proses penyulingan berperingkat di mana proses memastikan kandungan fish oil kami tulen bukan sekadar lemak ikan.
2. Pemilihan sumber ikan kecil 
- sumber fish oil shaklee terdiri dari ikan kecil seperti ikan bilis, di lautan dalam di mana jauh dari pencemaran toksin seperti mercury.
3. Kandungan Omega 3 yang lengkap
- kandungan DHA dan EPA dalam fishoil shaklee adalah seimbang dan lengkap tinggi.
4. Kandungan DHA dan EPA yang lebih tinggi
- mengikut kajian seperti dalam gambarajah di bawah kepekatan minyak ikan shaklee adalah tertinggi berbanding beberapa jenama lain di pasaran. 


5. 100% semulajadi
- Omega Guard Shaklee tidak mengandungi sebarang pewarna dan perisa tambahan. Yang penting Omega Guard Shaklee diiktiraf halal.

Jadi korang yg tercari cari sumber fish oil terbaik, maka Omega Guard Shaklee lah jawapannya!

So apa lagi nak order laju2 wasap saya di nombor berikut:

0135825382
Herny Hafiz 
Your Trusted Shaklee independent Distributor Since 2012



Post a Comment