Tuesday, September 5, 2017

alfalfa complex pekatkan susu ibu


tak puas hari tengok susu cair je. anak minum pun tak puas. demand tinggi. syok tengok susu orang lain pekat je? dah makan macam2 tapi hasil susu oz meningkay tapi cair ja? 
cubalah  ALFALFA. ramai dah rasa susu pekat. lapisan lemak pun tebal. puas hati. anak minum  2-3 oz pon dah kenyang. tidur lena. best kan?
.

jika anda ingin consultation lanjut dan juga teknik2 lain untuk tingkatkan penghasilan susu boleh DM saya atau wasap saya #0135825382
.
*consultation exclusive khas hanya pada SHAKLEE USER sahaja.
.
✅konsep asas penyusuan utama ialah demand vs supply untuk maintain hormon dan elak kesan feedback inhibator of lactation (FIL : tindakan tubuh badan sendiri untuk hentikan penghasilan susu) . .
Post a Comment