Saturday, July 8, 2017

Puteri & Dayyan Cuti Cuti Singapura


entry ni pon dah dah ada dalam draft berzaman. Hari ni dapat seru nak habiskan entry entry sawang dalam ni. saya tak pandai tak rajin sangat pun blogging tapi memang sebenarnya bagus kan sebagai tatapan di hari muka gitu.

Trip ni betul2 lepas pantang dulu Dayyan dalam 2 bulan. baru habis pantang. 
Alhamdulillah trip ni badan dah fit. rasa lagi la kesan2 beranak tapi ok ok ja. Tapi disebabkan raya haji banyak juga restoran melayu tak buka. 

hari pertama kami ke Zoo Singapore. Malam merayau. Hari kedua ke universal Studio dan hari ketiga city tour je. 

sebabkan dah lama trip  ni jadi lupa dah cerita apa. hihihi.. so save sikit gambar2 masa Dayyan 2 bulan kat sini.

























Post a Comment