Tuesday, July 11, 2017

Hari Jadi Dayyan : Yay dah 1 tahun!

hallu...
9 hb july 2017 genaplah Dayyan berumur 1 tahun. alhamdulillah 1 tahun yang sangat membahagiakan. membesar bersama... mama pon besar jugak hahhahaha. 

alhamdulillah mama dapt breasfeeding Dayyan juga.
Setahun ni Dayyan sihat2 sahaja. nak masuk 1 tahun je demam sikit2. lepas raya berkahak dan selsema maybe sebab terdedah atau jangkit siapa2 kut.

Jadi mama pon tak plan nak buat majlis. kitorang celebrate simple2 je la..
tengahari ke Lebuh Pantai ambil gambar sikit2 je dalam 20 minit je. budak mana nak lama2 kan. just bagi belon tu pon dia dah happy. Lepas tu ingat nak sambung photoshoot kat pantai tapi memandangkan pantai tak berapa halus kesian pulak nak lepas Dayyan so bawak mandi dalam air je. malam pulak keluar makan kat the table. dayyan maka tomato dan sikit2 mana yg dia boleh makan sajalah. 
just a simple treat. masing2 pon happy balik tidor saja.
ni sebahagian gambar masa birthday Dayyan. video rasanya abah dia tengah edit kut. dah siap saya masukkan  sini.

love,
herny hafiz












Post a Comment