Thursday, March 23, 2017

reward trip untuk top leader 2016 ke kota kinabalu & kundasang


Salam sayang.
alhamdulillah pada tarikh 4-5 February lepas saya telah selesai untuk menyempurnakan reward kepada Top Leader di bawah empayar saya iaitu master Rahimah, Master Fariza dan Master Maria.
Kami berkumpul di KLIA@ sebelum meneruskan perjalanan ke KK.
Trip ni short je untuk meet up dan brainstorm sambil recharge dan plan untuk cycle baru.
Bagi semua ahli ahli di bawah group saya saya memang ada menyediakan reward bagi Top leader mengikut kriteria yang saya telah tetapkan.

ok berbaik pada perjalanan trip tadi, sampai saja di airport KK kami sewa kereta dan drive terus ke Kundasang.

sekitar 4 petang kami bergerak turun an check in hotel. Saya sewa kondo sebab lebih mudah nak lepak lepak. malam kami ke dataran TODAk dan makan di Gerai Glam Station 3. masakan sedap puas hati. Paling sedap bagi saya Lobster Butter dan Ikan Merah Stim.

Esok kami check out dan makan di Tanjung Aru. Peatng kami dah bertolak Balik ke KL.











Tuesday, January 24, 2017

dayyan photoshoot lawn cafe eco terrrace penang

hari ni abah ajak ambik gambar. mama pun tak tau lokasi ni. sampai2 wah teringat masa lalu kat beverl hills gitu. lepak2 baring2 nasib baik cuaca mendung. kalau panas memang rentung.
perkembangan Dayyan makin pantas. minggu ni dia dah boleh stable duduk tanpa support. 

berikut gambar2 Dayyan masa photoshoot.





video full boleh tengok di Youtube MagicLensa.