Saturday, December 3, 2016

Diary Cuti Sekolah Puteri 2016 : Taman Belia Pulau Pinang (Penang Youth Park)

I'm I'm hari ni pagi2 jam 7 dah keluar. Suami ada job photoshoot untuk Family Day MPPP. So tumpang sekali bawak anak2 jalan ambil angin.

Gelap2 dah keluar. sampai sana dah ramai. Dayyan pon happy je. Puteri dah mula panjat sana sini.
Youth park ni dah lama. dulu husbnd pernah tunjuk gambar masa dia masih budak sekolah rendah bapak mertua suka bawak dia datang sini. kiranya ni la antara tempat yang husband suka datang masa kecik.

tempat dating pon ya jugak ni.

esok plan nak je Queensbay pulak tengok  cerita Moana!




tak banyak gambar snap hahahah. kelam kabut mak pon. 

ok baiiiiii 



Post a Comment