Friday, August 12, 2016

my Prince Dayyan Putra

Lama saya tak update blog ni. malas teramat kot. dari saya preggy sampai la beranak dah nak habis pantang ni. 
kalau uols nak tengok boleh follow IG saya je Herny Hafiz atau FB Herny Hafiz.

ok lah.
preggy kali ni memang lebih menenangkan banding cikput 8 tahun lepas.  sejak berapa minggu saya dah travel ke Italy, 17 minggu ke maldives dan  sibuk dengan urusan urusan Shaklee. 

memang tak boleh nak nafikan stamina saya banyak di bantu dengan Supplemen Shaklee. 

cramp, sakit pinggang tu memang takdelah walaupun saya dah 34 tahun ni. rahsia yg bukan lagi rahsia ialah Ostematrix dan Omega guard. Terbaik. Uols boleh try Ostematrix dulu. Kalau kureng lagi tambah Omega guard.

masa preggy 7 bulan pun saya buat trip dengan master2 Shaklee saya ke Langkawi. Travel sendiri je. 8 bulan plak terbang ka National Conference. Walaupun jalan dah macam Penguin tapi stil fit lagi join event2. berbaris panjang segala.

ok lepas ni saya nak share tentang pengalaman bersalin kan Dayyan pulak pada raya ke 4.

sekarang ni saya rasa dah boleh maintain tulis blog sambil2 duk mengepam susu ni.

stay tune muaah. nah belanja 1 gambar newborn Dayyan.


Post a Comment