Thursday, December 31, 2015

nikmati seafood dengan lebih tenang

aummmm ketam masak pedas. rangup2.. manis.. menyelarakan

awww... anda suka seaafood??
saya pun suka. tapi bahaya sebab kolesterol kan?

takper amalkan LECITHIN untuk halang kolesterol berkumpul.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

kari ayam tanpa kolesterol

kari memamg makanan kegemaran rakyat malaysia.

dah macam oksigen bagi setengah orang!!huhu

tak dapat makan kari

sesak napas, tidur tak lena, makan tak lalu gitu (over)

takpe makan. santan takde kolesterol katanya ( tapi tinggi lemak tau!!)

oh kalau kari mamak takde santan.

tapi isi tu ayam, kambing, daging lembu banyak kolesterol tau.

takpe nak makan kari seminggu seklai ok. baru orang Malaysia kan?

sediakan lecithin untuk protect anda...

jemput makan.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Makanan sihat untuk elak craving ketika pregnant

alhamdulillah. kandungan dah nak masuk 3 bulan. kali ni asyik lapar. tapi bila makan tu mengah. lapar sebab kurang makan juga.
selalu jam 4-5 dah bangun alas perut. automatik terjaga.
then jam 8-9 macam tu  breakfast pulak. tadi sekadar  minum teh dengan dengan sekeping roti cicah sambal bilis.

sekarang jam 3 dah mula lapar.
kirim makanan kat suami belum sampai. huhuhu.

jadi shake ESP 1 sudu. tambah jus delima. manis nya jus delima dalam kotak. delima ke jus gula ke ntah ler.

cikput la beli. dah berapa hari tak habis minum. biar banyak hari takut dah tak elok.

alhamdulillah pregnant kali ni memang tak macam yang dulu. dulu alahan teruk. memang tak boleh masuk apa. saya minum aje. kurus dan pucat masa tu.

kali ni alhamdulillah. cuma rasa cepat penat dan mengah. tak ada selera makan tapi masih boleh makan. tak de muntah2. takde alahan bau makanan. so boleh makan cuma tak lalu kuantiti banyak.

alhamdulillah. dah 8 tahun tak mengandung. harap semuanya baik baik kali ni.

oh ya saya nak share 1 tips untuk elak alahan masa preggy. mengikut kajian pengambilan 25mg hingga 50 mg VITAMIN B6 mampu mengurangkan gejala morning sickness.

thats why saya konsisten ambil B Complex Shaklee sebab sebiji pil Bcomplex ada 13.5mg B6 dan juga 200mg asid folic.

Jangan skip skip tau. terutama 12 minggu pertama ni. lepas tu nak skip "dimaafkan"

doakan saya sihat ya. lama dah menunggu saat ni.

jumpa lagi.
selamat tahun baru 2016.

Semoga makin bahagia & berjaya!


layan selera tapi halang kolesterol

jomm... makan satay.... 
hihi..

tapi ingat kolesterol pun bertempek dalam tu.. takper kita bakar dengan LECITHIN untuk kurang rasa bersalah

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

lecithin larutkan lemak & kolesterol

sekali sekala nak makan burger dengan fillet ayam rangup di luar lembut di dalam apa salahnya.

hihi.. tapi jangan selalu.tak bagus untuk kesihatan.

kalau jenis selera besar eloklah stanby LECITHIN supaya dapat larutkan dan buang kolesterol dan lemak2 tu.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

kolesterol punca batu karang pundi hempedu


tau tak masalah batu karang pundi hempedu adalah disebab kan kolesterol yang bertingkat2 dalam salur darah.

lama2 akan membeku jadi batu.

sangat bahaya sebab pundi hempedu kita ni tempat simpan bilirubin. kalau ada batu karang ni bilirubin tak boleh di nyahkan dan masuk dalam
salur darah dan sebabkan jaundice dan toxic yang teruk

hingga boleh sebabkan maut tau.

so jaga kolesterol! jangan menyesal kemudian hari.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

makan steak lebih nikmat tanpa bersalah

suka makan steak? sedapnya.

dapat yang rare medium tu oh memang sedap.

berjus... manis...

fuh.. tapi kalau makan ni kena ingat kolesterol pun bertingkat2.

tapi takpe jangan rasa bersalah telan LECITHIN untuk kasi bakar lemak2 kolesterol tu.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Bakar Kolesterol Dengan Lecithin


sempena promosi LECITHIN harga murah.

eloklah ambik kesempatan borong. kasi flush lemak2 sepanjang tahun 2015 ni.

senang sikit nak kurus tahun depan kan? 

beli borong je terus 1 set buy 6 free 1 ni
sementara harga tengah murah menjunam ni.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

meatball tak menggemokkan

cik abang nak belanja makan meatball?
takper silakan. tak baik membazir.

kasi perisai dulu dengan LECITHIN uolss.

kalau boleh suruh cik abang belanja beli LECITHIN pack promo harga menjunam ni.

kata cinta kan? belanja la untuk kurus juga.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

kolesterol punca sakit jantung

makan sedap2... sebab tu lah penyakit jantung ni jadi Pembunuh No 1!

orang lain mati sebab tak makan
orang kita sebab terlajak makan

makan tak ingat dunia.. syurga makanan

tapi bahaya tau.. protect jantung anda.

amalkan LECITHIN setiap hari.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

sup tulang enak dan nikmati cara lebih sihat

ini sup tulang gearbox.
bahagian sum sum sedapnyaaa !!!!

masin2 lemak...
fuh..... memang tak dapat tolak kalau depan mata.

takpe ambik LECITHIN dulu telan.
kemudian kita sedut sruppp sruppp.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Tuesday, December 29, 2015

puteri menyental dengan basic H

kanak2 ni kita boleh dah ajar buat kerja2 mencuci. tapi banyak bahan pencuci dan penyental ni kandungan bahannkimia tinggi boleh akibatkan hakisan kulit dan berbahaya.

saya ajar anak saya mencuci gunakan Basic H. berkesan dan selamat



Join Shaklee: Saya Tersuka Tanpa Sengaja

5 sebab kenapa kalau dah amik shaklee better join shaklee:

1) anda memang pengguna set shaklee tegar! jika jadi ahli setiap belian leh dapat dalam 5%-21% bonus

contoh beli 500 bonus 5% dah dapat ~rm 25

2) dapat log to web shaklee2u untuk tau offer2 , berita , info produk serta buat order online! boleh beli barang terus pada harga ahli! kini lebih mudah dengan Application My Shaklee Pocket. Install je apps melalui playstore ( android) atau apps store (iphone)

3) di masukkan ke dalam group exclusive ( cara makan, consultation, product guide)

4) jika minat atau tetiba terjebak buat bisnesss berpeluang dapat ikut trip2 shaklee seperti umrah atau mana2 destinasi yg shaklee offer

contoh macam saya memang tak niat nak bisness. terjebak! tengok2 sekarang dah layak 3 teket free ke california US (2014) dan Italy (2015)

5) harga membership shaklee sangat murah iaitu rm68.90saja. takyah loan2.. simpan sehari 2 ringgit je boleh dah join shaklee

jadi jom daftar sekarang. hubungi saya segera.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Testimoni Vitamin C Sustained Released

biar gambar berbicara. konsisten selama setahun lebih.

parut hilang  kulit makin glowing, wajah segar dan berseri2.

takkan nak tengok je. sebotol ada 180 tablet. tak rugi beli tau!

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

testimoni cyst : ovari dapat diselamatkan dari dibuang

testimoni sebenar Ovari  dapat diselamatkan dari di buang. 
==================

"syukurlah saya d pertemukan dgn shaklee,time doktor bagitau kemungkinan besar ovari kanan saya tu akan di buang, 

dalam hati ini tuhan saja yg tahu..sambil nangis2  tu saya search d google "PRODUK UNTUK BANYAKKAN TELUR" 

Alhamdullilah dipertemukan dgn GLA Complex.

bila dah baca testimoni pengguna sy pun x sabar nak try..

saya order dua botol terus..makan dua bulan berturut2 sebelum admit hosp pada apr '12.

yang bestnya  benda pertama yg doctor tu bagitau selepas saya sedar dari operate .dia cakap.

"HANYA CYST YG D BUANG..OVARI MASIH ELOK LAGI."

Ya ALLAH syukurr.. syukurr...Alhamdulillah.

walaupun terpaksa di bedah namun sya bersyukur kerana hanya cyst saja yg d buang.

kepada yg d luar sana.jgn mudah putus asa,jgn berserah tanpa sebarang usaha.keep fighting.mesti cari ikhtiar,

dan DOA juga la yg sangat2 penting.

InsyaAllah  semua nya
akan ok!

Fazila, Kota Kinabalu

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

set sendi shaklee - atasi masalah sakit lutut



👉🏻Ostematrix 
mengandungi kalsium, magnesium, fosforus, vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron.. untuk mengoptimumkan penyerapan mineral untuk sendi.

👉🏻Advanced Joint Health Tablet
Bahan-bahan utama yang terdapat di dalam AJHT ialah ekstrak Boswellia, ekstrak jagung iaitu sumber glukosamin yang pekat. Glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobiliti dan fleksibiliti. 

👉🏻Omega Guard
memelihara fungsi-fungsi sendi dengan mengekalkan paras asid lemak Omega 3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Promosi Collagen December 2015

Collagen Powder Shaklee antara yg terlaris di pasaran.

Shaklee claim bahawa Collagen Powder mereka terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

ini berdasarkan clinical studies! Collagen powder antara produk yg memberi kesan yg cepat seawal 5 hari dan dapat rasa kesan lembut dan halus!

yang nak tegangkan segaka kedut jgn skip selama 8 minggu ( 4 kotak)

kemudian boleh maintain selang2 ke atau konsisten dengan vitamin C & ESP

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

set untuk kulit kusam

Kulit menjadi kusam mempunyai kaitan dengan zat yang diperolehi oleh kulit seseorang.

Tahukah anda bahawa kulit wajah kita boleh bertukar dalam masa 3 minggu. Ini kerana sel kulit wajah hidup selama 3 minggu dan kemudian akan bertukar kepada sel baru.

semasa proses sel baru ni lah vitamin C & protein sangat diperlukan untuk pemulihan sel.

hasilnya sel baru lebuh tegang, cerah dan berseri2

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

testimoni set diet

testimoni set diet lagi.

atas nasihat doktor kena turunkan berat badan untuk kesihatan.
lepas amalkan LECITHIN + HERBALAX+ CINCH SHAKE dalam 2 minggu je turun  hampir 2KG!!

yang penting kurus dengan selamat

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Vivix Penawar Diabetes

Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak.  

Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome 

polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah

 dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Vivix Penawar Stroke

Tonik Ajaib Shaklee adalah  suplemen yang dapat menembusi DNA manusia, sekaligus membaikpulih DNA yang rosak dalam badan.

✔️Vivix juga merangsang pembentukkan sel baru.

✔️memberikan perlindungan antioksidan dalam badan

✔️mempercepatkan proses pemulihan dari kesan stroke seperti lumpuh dan hilang upaya

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Kisah Pesakit SLE


VIVIX penawar SLE

mari kita baca kisah Pn. Iffa , juga pesakit SLE . Kisah beliau dan penawar penyakit beliau ... 

"Hari ini Iffa ingin bercerita tentang satu potion ajaib dari SHAKLEE yang telah Iffa amalkan selama hampir 5 bulan untuk merawat/mengubati masalah SLE/MCTD/RAatau lebih mudah Iffa katakan, sakit auto immune yang masih menjadi misteri puncanya.. 

Tentu ramai yang telah tahu tentang masalah kesihatan Iffa ini..mungkin ramai juga yang tidak mengetahuinya kerana jika anda bertemu Iffa secara face to face, pasti anda semua tidak akan percaya, tubuh yang comel dan ceria ini menanggung derita sakit yang tiada penawarnya(itu kata doktor sains).

Sedikit latar belakang tentang Iffa dan sakit iffa:

Sejak zaman kanak-kanak selalu mengalami sakit dada, muka n kulit pucat - anemia

1998 - Warded kerana alahan kepada ubat tahan muntah setelah demam yang tak kebah2

1998 - 2002 : Sepanjang sesi persekolahan di asrama, selalu sakit, anemic yang berpanjangan tetapi masih aktif bersukan, beraktiviti di sekolah.. Collapse in 2000 ketika saat hampir menduduki PMR, mengalami gangguan memory dan focus (Even soalan math yang mudah pun tidak boleh nk buat - sampai Iffa nangis2 dengan En Khalid minta kelas extra - Terima Kasih Cikgu..Jasamu tidakkan kulupakan..)

2003 - 2007 : Mula mengalami radang sendi, demam panas tiba-tiba and mmg tidak mampu utk bangun n ke kuliah. Disahkan mengidap RA.. menjalani pelbagai rawatan utk RA - modern, homeo, alternatif, syifaa dll... tetapi usaha tidak berjaya...

Oct 2006 : Collapse sekali lagi, Liver damaged, nerve attack, severe bleeding on skin internal and external due to steven johnson sindrom.. Was critical and warded for 10 days at PUTRA, Malacca.. (According to Doctor, peluang hidup sangat tipis - berserah & tawakal pada Allah..) 

Alhamdulillah Allah masih berikan Iffa peluang untuk hidup.. berbakti dan berkongsi tentang cara hidup sihat bersama anda semua hingga hari ini"

Puan Iffa adalah salah seorang yang berjaya melawan SLE dengan bantuan Vivix. Jika anda atau keluarga mempunyai masalah yang sama bantulah dengan VIVIX

hubungi saya

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Sunday, December 27, 2015

vitamin C kanak kanak

anak kerap sakit, bersin, tak suka atau kita sendiri jarang bagi hidangan  buah dan sayir yang cukup?

saya cadang bagi anak anda vitamin C kanak2 100mg sehari.

rasanya sedap. masam2 manis.

anak anda pasti suka.

mak mana tak sayang anak.
beri mereka vitamin C berkualiti tinggi vitamin C semulajadi

pilih shaklee untuk pilihan lebih natural
HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUT

ikhtiar untuk subur dengan shaklee

dah lama kahwin tapi belum
dikurniakan cahaya mata?

mungkin anda ada masalah kesuburan.
antara tanda hormon anda tak stabim ialah senggugut teruk, PMS yg teruk, period tak stabil, badan sering seram sejuk, dan keputihan melampau.

atasi simptom2 dia atas dengan set ni. insyaAllah peluang anda untuk bertambah subur makin  baik


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Set Diet Basic


3 jenis ni adalah set diet basic

ESP: sebagai minuman protein untuk elak anda makan makanan2 lain ketika lapar dan sarapan yang kebanyakan makanan2 ni berlemak tinggi

LECITHIN: asid lemak baik yang akan melarutkan lemak2 dan kolesterol jahat dalam badan anda

HERBLAX : sebagai agen detox yang sangta hebat. cuci usus
dan meningkatkan mentabolisma tubuh.

selain set diet basic anda perlu amalkan minum air putih 3L dan kawal kalori makanan  anda.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

atasi masalah kulit kering dan kusam


bagi anda yang kulit kering dan kusam. saya cadangkan amallan hidangan ESP 3x sehari dan ambil
vitamin C 4 -6 biji sehari.

dalam masa seminggu anda boleh dapat rasakan perubahan 

kulit makin halus, lembap dan gebu.

nak lagi best ambil 1/2 sudu ESP calpurkan air dan tempek ke muka sebagai masker.

memang sejuk dan best je rasanya

cubalah!

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

cuci kerak usus

pernah tak anda cuci usus anda?
tau tak usus kita ni akan meninggalkan kerak yg melekat pada dinding. berat nya mungkin berkilo2.

bagi anda yang tak suka makan fiber & sayur sayir berfiber keadaan bertambah truk.

usus yang kotor punca penyakit.
perut buncit, angin badan pun berbau.

2 jenis supplemn ni sangat bagus untuk clear usus anda dan menyelasaikan masalah2 yang di sebabkan usus kotor

Set Resdung basic

antara tanda resdung ialah bersin yang kuat pagi2, jerawat di muka dan belakang badan, hidung berhingus, gatal2 muka dan juga keputihan melampau.

2 jenis vitamin ni aaya paling rekemen.
saya cadangkan ambil dose yg lebuh tinggi

iaitu bitamin C 6 biji sehari dan alfalafa 10 biji

walau macamana pun hubungi saya untuk guide yang sesuak dengan anda.

set diet shaklee merubah saya

ini adalah testimoni saya sendiri yang merupakan pengguna tegar shaklee sejak 2012

set pertama saya  gunakan ialah set diet.
dulu badan bukan sahaja gemuk tapi kukut juga kusam. diri nampak lebih tua dari umur sebenar.

kesan mengamalkan shaklee kini lbih cantik dan awet muda.

tak rugi konsisten dengan vitamin ni tau.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

pencuci pakaian mesra alam shaklee

perbezaan detergent mesra alam shaklee selain tak ada bahan2 kimia ia jugak amat 
bagus untuk jaga mesin basuh anda.

ujian di bawah menunjukkan paku yang direndam dalam air yg di masukkan detergent shaklee dan datu lagi jenama lain.

selepas sebulan.

brand shaklee tidak menghasilkan karat. tetapi brand X besi tersebut karat.

tau tak anda banyak kes2 asthma di kalangan kanak2 iala disebabkan serbuk pencuci yang anda gunakan?

Jangka masa panjang juga meningkatkan risiko kanser!

pilih Shaklee adalah tepat untuk kesihatan anak anda.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

atasi masalah kulit pedih akibat cuci pinggan

ramai ibu2 yang mempunyai masalah tangan alergic dengan pencuci pinggan

tangan jadi kasar, nipis dan luka.
jom tukar dengan hand dish wash ni.

memang berkesan memelihara tangan anda.

lagipun tiada bahan kimia. bagus untuk cuci botol2 minuman dan botol susu anak anda.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

set milk booster shaklee

bagi anda yang mula ada masalah susu merudum. saya cadangkan mula ambik makanan milk booster.

cara paling mudah dan banyak membantu ibu2 selama ni terutama yang sibuk berkerja.
kekangan masa untuk masak atau mendapatkan makanan2 milk booster

saya cadangkan amalkan 2 jenis setiap hari.

insyaAllah dengan teknik dan keinginan anda milk booster set mampu meningkatkan hasil susu badan anda.

Saturday, December 26, 2015

testimoni set kurus basic

belanja testimoni customer last sebelum
tidur.

telan siap2 4 biji herbalax
esok ringan badan tu.

kemudian esok bfast tak perlu nasik lemak ke makanan2 menggemokkan
cukup shake ESP je.

ubah cara pemakanan berat pun turun pelan pelan
 
HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

PORI PORI MENGECIL, TONA KULIT SEKATA



bulan ni paling terbaik bagi yg muka kusam, pori2 terbuka.

testimoni customer. kulit makin cantik.

dalam masa 5 hari je anda akan dapat nampak perubahan.

kulit flawless. cantik jelita.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

testimoni alfalfa untuk keputihan

“kak, dulu saya kalau letih2 keputihan pun banyak.

pastu badan cepat berpeluh2.. macham2...😅”

haa anak dara ke mak dara kena jaga ni. amalkan ALFALFA banyak manfaat.

harga pun murah ke mampu milik.
sebotol sampai 330 biji
tahan lama dik non.
 HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

testimoni Collagen Shaklee

testimoni Collagen Shaklee
laju2 pakat borong sementara diskaun.

musim panas, musim kenduri 
nak kulit cantik, lembab glowing.

dah ramai pengguna Shaklee Collagen makin cantik, makin glowing

awak bila lagi.

beli sekarang less 5% tau.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

resepi ESP strawberry Shake

resepi masam manis
ESP strawberry Shake

letak 1 -2 sudu ESP
tambah 5-6 biji ESP
tambah air ais / air batu

kemudian blend.
memang sedap. sambil diet sambil menikmati kelazatan 
HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
 

testimoni set diet shaklee

testimoni lagi.

perut dah hilang 4 inci
peha 0.5 inci

habis semua baju seluar jadi longgar pulak dah.

memang berkesan set ni.
 

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Testimoni Collagen Shaklee


belanja lagi testimoni pengguna COLLAGEN SHAKLEE yang famous tu.

lepas 7 sachet dah cun melecun.

lekas order. promosi harga runtuh dah nak tamat!

stok pon makin tipis.
 

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

testimoni set diet shaklee


ambil set lengkap effect lebih best

baju makin longgar

badan makin ringan.

kalau anda semua baju dah ketat. naik tangga dah mengah2. lutut pon dah sakit. cepat2 la bawak berdiet ok. 

jangan sampai bertambah parah
 

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

cara menikmati CINCH Tea lebih enak.

tambahkan dalam jus lemon
boleh juga tambahkan madu untuk lebih enak

lepas minum badan lebih segar, metabolisma naik, mudah berpeluh dan bakar semua lemak2
 

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Supplemen untuk wanita cergas



alfalfa: detox, keputihan, masalah bau badan, letih lesu

vitalea: beri kecergasan & topup nutrient penting

vitamin C: untuk imuniti & kulit lebih cantik. sumber kolagen.

bcomplex: mengurangkan stress, meningkatkan metabolisme dan kecantikan kulit


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

Friday, December 25, 2015

cuti cuti Pantai Tanjung Asam, Teluk Kumbar, Penang

Sempena cuti panjang 4 hari ni tiba2 suami ajak ke pantai Tanjung Asam.

dekat je dengan rumah tapi last sampai 4 tahun lepas. huhuhu

Pantai ni saya rekemen juga sebab masih tak  tercemar macam di Batu Feringghi sana.

Airnya tenang, banyak pokok, boleh dapat anak ikan, udang. dan ada siput remis jugak.
Malangnya cikput tak berapa enjoy. geli geleman katanya. Ajak datang lagi dia taknak dah. Dia geli tengok siput2 kat pantai. korek2 pasir jumpa binatang hahaha.




lepas mandi manda kami makan di ILyana Cafe.  Suami order mee udang, cikput nasi goreng dan saya ratah cendawan goreng dan ketam sweet sour. Tengah pregnant 2 bulan ni tak berapa  gemar sembang pasal makanan hahaha.







ok selamat berhujung minggu.
sampai jumpa lagi.

salam
sayang

herny hafiz