Saturday, September 19, 2015

surprise mengada ngada gatal check in palace of golden horses


hari ni datang lagi ke KL untuk program shaklee. sepanjang jalan ku tidur, main wasap, makan jajan sambung tidur main wasap. tup tup kereta berhenti. aik nampak kepala kuda. lor tak sangka  husband bawak tidur sini.. hahaha..

hotel ni best sebab  cantik. tapi dah lama. banyak barang2 dah rosak. especially kat bilik mandi. tapi design memang cantik la.

ni dah masuk 3 kali la check in sini.







bilik mandi penuh kepala kuda

basic skin care. haaa saja je tumpang gambar.

ok nak tidur dulu korang.


Wednesday, September 9, 2015

testimoni jerawat



mula2 jerawat banyak! saya consult ambil VITAMIN C 2000mg sehari.

hari ni saya  tanya.. katanya jerawat dah kecut2 dah terbaik sangat!! anda ada masalah sama?
atasi la cepat sebelum makin bertambah jerawat makin berparut2 muka tu.

BASIC H : pencuci mesra alam

tau tak pencuci biasa kebanyakannya ada fosfat.
selain mencemarkan alam sekitar ia juga boleh jadi racun! 
bayangkan baby anda dari kecik terdedah racun dari detergent tu. 
tu lah antara sebabnya anak2 sekarang cepat sakit kulit, merah, batuk & semput.
jadi la ibu bijak. guna basic H untuk cuci pakaian anak2..

Sarapan sihat dengan ESP shaklee

elok sangat buat sarapan pagi2.. 3 sudu bancuh minum.  bagi tenaga , stamina  berpanjangan. jaga kesihatan sebab takde kolesterol. 
tak perlu dah nasi lemak roti canai! pilih je ESP untuk breakfast lebih sihat.


KECUTKAN JERAWAT

masa zaman remaja memang selalu lah ada masalah macam ni kan? jerawat naik meriah.. maluuu 🙈🙈
kawan2 semua muka licin.. awak muka bergerutu.. jangan risau... akak cadangkan awak amik je vitamin C... memang sangat berkesan.. kecutk2kan jerawat2 subur tu..... jaga muka kalau tak sampai dewasa susah. berlubang2 je muka tau.... jatuh saham 😅😅😅 gurau je... ok.. nak dapatkan vita 
Beli kat sini

herny hafiz 

Tuesday, September 8, 2015

set licin kan muka jerawat bergerutu

MM TEAM TESTIMONI

project :tanya & terus beli dari  tuan badan 

ni adalah testimoni sebenar salah seorang sid dan bisness builder dalam empayar saya

follow 
FB: ayu ibrahim
IG : ayu ibrahim

 testimoni ni ramai sangat orang guna di blog, IG dan page. padahal
mereka kenal atau tak tuan punya muka saya pun tak pasti.

kan lebih bagus anda yang ada masalah yang sama hubungi tuan punya muka dan tanya macamana dia merawat guna produk shaklee?

make sure andafollow, dapatkan consultation dan produk terus dari Ayu Ibrahim ya?


testimoni ESP : susu banyak , kulit makin cantik dan berat badan terkawal


ESP atau energizing soy protein.

harga RM150
(join ahli untuk harga ahli lebih murah)
saya juga menyediakan Shaker untuk kemudahan anda menyediakan hidangan.

whatsapp  0135825382 untuk buat belian consultasi lengkap.


cara makan yang dicadangkan:

1 hingga 3 serving sehari.
membekalkan protein 14 gram setiap serving.

antara testimoni ESP ialah susu makin banyak, badan makin bertenaga, kulit makin cantik, dan paling best dapat diet juga walaupun menyusu badan. best kan?

alfalfa complex untuk wanita berpantang bersalin atau keguguran


cara makan 5-10 biji setiap hari. 

bagus untuk kecutkan rahim, buang angin dalam badan, hilangkan sakit sakit urat,  serta elak sembelit.

sangat sangat bagus untuk anda yang menyusu badan sebab ia juga adalah milk booster.

harga : RM 55 (330 biji)
join ahli untuk diskaun harga

whatsapp atau sms saya di 013 5825382