Friday, August 28, 2015

TIPS JAGAAN DALAMAN WANITA DENGAN ALFALFA

saya telan 10 biji alfalfa   hampir setiap hari.
sangat bagus. paling utama sebab masalag keputihan. kadang-kadang saya alami masalah keputihan terutama masa PMS atau terlalu letih.

mujarab nya alfalfa ni.boleh hilangkan keputihan tau.

selain tu alfalfa ni beralkali & mempunyai nutrien & mineral yang tinggi. 

jadi saya amalkan sebagai topup atau gantian sayur & ulam2.. dia juavvakan detox badan, buang angin, jaga organ peranakan.

saya juga dah tak guna deodorant. alfalfa 
berkesan sangat untuk detox. tubuh yg berbau ialah tubuh bertoxin. jadi bila ambil alfalfa dalam jangka masa lama paras toxin pon hilang. badan anda tak berbau lagi. tak perlu dah nak tonyoh deodorant. lagi pulak deodorant ni kan bahaya. boleh akibatkan kanser... melainkan guna deodorant yang organik... ada juga  yg organik.. kena pandai pilih la ya.

selain ditelan saya jugak sukaaaaa sangat guna alfalfa sebagai masker. senang je.. 2,3 biji hancurkan. sapu muka bila dah kering. basuh macam biasa. memang terasa kulit lebih halus dan gebu.



banyak la kelebihan2 lain..sumber "jamu" saya ni tau.

my favorite product...
anda ingin kan penjagaan dalaman yg mudah dan  mampu milik saya cadangkan alfalfa complex.

ada 2 saiz iaitu small mengandungi 330 tablet atau large mengandungi 700 tablet.


herny hafiz

sms | whastapp only

Thursday, August 27, 2015

7 sebab kena maintain Vitamin C setiap hari

ramai cari Vitamin C ni tau. Tapi kenapa Shaklee jadi pilihan. Saya sendiri ambil 4 biji vitamin C sehari bersamaan 2000mg. 

Vitamin C ni larut air. so makan pon lepas tu hilang melalui kencing. membazir je kan?

cara paling effectif nak kekalkan vitamin C ialah  pilih vitamin C Shaklee sebabia ada teknologi sustain release di mana melepaskan 100mg setiap jam.

haaa saya ambil 4 biji sehari

2 pagi 2 malam

jadi setiap jam selama 10 jam paras vitamin C dalam darah saya ada 200mg.

jadi sistem badan saya ni ada banyak vitamin C boleh di gunakan.

7 fungsi Vitamin C

1. Sebagai kolagen untuk menegangkan kulit wajah untuk meratakan parut
2. Mencerahkan kulit 
3. Melambatkan penuaan sebab agen antioksida yang bagus
4. mengurangkan pigmentasi & jeragat
5. Meningkatkan sistem imun
6. Melawan alergy seperti resdung & eczema
7. Mengelakkan lebam2 ( hantu gigit)

Vitamin C Shaklee ni berbaloi sangat!
sebotol ada 180 biji. jadi semua orang boleh memilikinya.

Saya share sebab org ramai suka dangat Vitamin C tapi tersalah pilih.. Vitamin C yang tak  bermutu. 

jadi pilihlah Shaklee ya?

hubungi saya
herny hafiz


Wednesday, August 26, 2015

KRIM SAPU UNTUK GATAL2, NAPPY RASH & KULIT BERKERUPING



saya jarang promo krim herba ni. padahal selalu saya guna.

sebagai lotion sapu tempat gatal2. nak tidur malam pon sapu supaya nyamuk tak hinggap. krim ni sedikit dingin dan berangin. ada menthol.

paling hebat sebab  PARABEN FREE. saya memang aware dengan bajan2 kimia dalam kegunaan harian.

anda belek semula krim, deodorant yang anda guna. apa bahan2. bayangkan lah baby sekecil2 lagi dah didedahkan dengan racun dari mandian, krim segalanya. takut kan?

top 5 barangan yang bertoksik.

barangan johnson yang sangat famous mak mak guna kan?
cara kesan bahan-bahan toksik.

mshaklee selamat dan mesra alam. TANPA PARABEN

selain bagus sebagai lotion harian.
creme ni juga sangat2 bagus dan berkesan kepada siapa yang ada naik makan air kat belakang telinga.. elok sapu ni 3 kali sehari lepas mandi. kalau baby pon boleh. yg mana kulit gatal, merah2 alergy.

sapu je.. memang best! 
keruping2 tu akan jadi lembut, dan kawasan  gatal akan sembuh.

harga tak mahal pon hanya RM28 je.
so cari lah barang2 yang mesra alam, tak toxic ya. jangan main beli je.. sedar tak sedar hari2 sapu racun kat baby. sian dia..

Susu Pekat, meriah dengan ESP Shaklee

kisah benar. banyak yang dah alaminya.

memamg konsep demand & supply tu utama. tapi booster memang best.

boster ni adalag perkara ke dua dalam membantu penghasilan susu berkualiti.

terpulang apa booster anda  mahu.
tapi memilih ESP sebagai Milk booster memang sangat2 berkesan.

Zat2 yg ada dalam ESP tu jugak sangat2 membantu ibu dan baby. rata2 yang amalkan ESP secara konsisten baby kulit lebih cantik, gebu je.

ni sebab kandungan protein yang baik serta 9 jenis asid amino yg baik untun kulit.

Shaklee dah bertahan sebagai supplemen milk booster no 1. jadi tak perlu risau. 

yg perlu anda risau ialah susu makin merudum, anak tak dapat khasiat optimum.

untuk order ESP

contact saya
herny hafiz
0135825382 (sms | whastapp only)

Tuesday, August 25, 2015

jaga mata : nak telan 714 buah aprikot atau sebiji Carotomax Shaklee?

haa gambar tu yg blur atau mata anda yg blur hihi..

tu la banyak sangat main gajet hihi.
para bloggers, facebookers, igers dan segala2 nya mata kita ni selalu dapat tekanan.

nak jaga mata kena makan banyak2 buah warna merah & oren. haaa larat ke..

saya cadang cepat2 la telan je 1 biji carotomax sehari.


macam2 kebaikan dalam sebiji carotomax.

saya seorang yang rabun. dulu saya pakai spek. kemudian saya maintain carotomax sebulan je power dah turun 50 tau.

tapi sekarang saya tak pakai spek sebab dah buat Lasik. lepas ke bengkel nutrisi saya rasa saya kena makan carotomax semula. walaupun buat operation tak semestinya takkan rabun semula.

anak saya yg 6 tahun tu pun saya nak bagi jugak sebab selalu main gadjet. tidur lambat. dari kecik elok jaga mata.

bawah ni ada beberapa testimoni Carotomax



*** best combination with vitamin C & vitamin E

ok kawan-kawan,

hubungi saya laju2 untuk dapatkan carotomax anda,
herny hafiz
(sms | whastapp only)

MAKANAN SEGERA TERBAIK MASA SIBUK

hari ni buka2 mata ke berdesup order. hari gaji la katakan.

nasib baik la guna phone heavy duty. ni la gunanya IP6 plus hihi.

lebih besar gedabak lebih power. syok sebab tak "hang"

lagi 1 saya ingat guna phone besar ni kurang sikit typo.. haha sindrom fat finger la katakan.

tapi kan saya rasa saya bukan masalah fat finger (semata2). saya jenis menaip ni otak laju dari tangan. mata tak tengok keypad pon. kalau tengok keypad memang jarang sangat la nak typo.

hahahha..
hari ni typo paling memalukan. dah la ni customer baru. laki2 pulak tu!! adesss!!

haha 4 bini sebelum tidur baq hang.. adoi laa..

nampak sangat teruk dah. dari bangun tadi belom sarapan, belom
masuk setitik air apa pun. 
laju2 masuk dapur ambik 2 scoop Cinch Shake Chocolate bancuh dan telan.

superb! ni la meal replacement saya. kalut2 memang nak pikir makan apa pun tak sempat dah. hihi.. yg paling best sebab ianya  sedap. kebanyakan brand lain saya try tak jumpa lagi lah yg sedap macam ni.. 


k bye...
jom.. order shaklee cari saya ya?
nak tengok gambar2 menarik sila lah ke IG saya herny hafiz



5 sebab kena telan Herblax Shaklee


Herblax ni jugak produk paling laku kat Shaklee. Harga runcit RM53 je. nak murah lagi pon boleh... dapatkan harga ahli.

4 sebab kena telan HERBALAX

1. Perut Buncit
2. Sembelit
3. Migrain
4. Kulit Kusam
5. Badan Berbau

cara makan mudah ja.
amalkan 4 biji sebelum tidur 3 kali seminggu.

1 botol boleh tahan selama 7 bulan. haha berbaloi kan.

kadang2 kita ni kurus tapi perut buncit. sebabnya salah satu ialah mendapan kerak usus kat dinding2 tu.

kalau disimpan boleh bertambah toxin dan boleh dapat kanser tau?

ok lah,
tak perlu nak fikir2 panjang,

laju2 contact saya,
herny hafiz
(sms| whatsapp only )

5 PERSEDIAAN ASAS PERCUTIAN MUSIM SEJUK (WINTER)

Tadi petang masing2 dah heboh dah dapat SMS dari Shaklee kena berkumpul 20 hb 11 kat KLIA. Semua akan berlepas ke ITALY dengan flight Emirates.

wah naik Emirates Free tu.


wah memang senyum manjang. maklumlah saya ni kalau travel selalunya pilih flite yang murah2 je la. nak berjalan pon 6-12 bulan planning. hihi kedekut.
jadi ok sangatlah Shaklee sponsor Emirates ni kan.

Ramai anak2 bisness yg merupakan pertama kali ke luar negara ni. keluar dari rantau Asia Tenggara kan.

Jadi saya nak share sikit persediaan asas untuk melancong musim sejuk. terumatanya bagi yang bawak anak kecik sekali.

Bagi trip ni selalunya luggage & winter jacket memang Shaklee akan supply. Tarikh kami bertolak early winter sebenarnya, tapi saya rasa kena bersedia jugak mana tahu tiba2 suhu drop takdela keras kejung nanti kan.

jadi cadangan saya pada kawan. persediaan basic
1. long john
2. winter jacket ~ trench coat lagi cantik lah
3. winter scarf/ shawl buat balut leher
4. ear cover terutama kanak-kanak
5. touch screen gloves ~ ha ni penting ni nanti nak ambik gambar banyak2, nak upload takyah buka gloves kan

bagi yg bawak anak. saya cadangkan pakaian warmer legging instead of jeans. jeans pon sejuk weh!!

baju2 tak perlu banyak kot. bawak untuk pakai 2-3 hari je. selebihnya beli kat sana. baju pon boleh je ulang2 sebab tak de peluh kan? lagi pon luar pakai coat kan.

dan lagi 1 jangan lupa stokin ya. Baru la enjoy kalau badan kita dapat maintain suhu yang sepatutnya kan?
 
long john

trench coat

touch screen gloves
winter scarf / shawl
ear cover
leg warmer / legging



aihh lagi 2 bulan lebih je. kena start buat list dah kawan2.
saya harap cadangan saya ni boleh membantu la kawan2 terutama yang akan join trip nanti.

ok bye....









Monday, August 24, 2015

5 PETUA MEMILIH MINYAK IKAN TERBAIK UNTUK KECERDASAN OTAK

haaa nama pon minyak ikan si Bulu  ni pon sebok nak enterprame. kihkihkih

Ha.. semua mak2 patutnya memang tau la kan.. anak kalau nak bijak kena banyak makan DHA & EPA.

mana nak dapat mestilah dari minyak ikan.
tapi tau tak masalah dengan minyak ikan ni, ia bukan saja ada DHA & EPA tapi banyak jugak pencemaran logam2 berat. jadi nak proses kena lah teliti. 

lagi 1 kena tau minyak ikan yang kita beli bagi anak tu apa kandungan adakah semata2 minyak dan lemak je?

5. kelebihan OMEGA GUARD SHAKLEE ialah

1. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA. 

2. Tidak dihasilkan dari hati ikan yang mengandungi toksik.  ( hati kan tempat toksik berkumpul? ewww)

3.  Diproses secara utlratulen iaitu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak   Omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB. 

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies) 

Untuk anak lebih bijak berikanlah minyak ikan yang bagus kan?

1 biji Omegaguard sehari dah cukup untuk otak serta kesihatan keseluruhan.

dapatkan segera dari saya
(sms | whatsapp only)
Herny Hafiz

SUSU MELIMPAH LEPAS MINUM COLLAGEN SHAKLEE

Hari ni tetiba kawan saya whatsapp.


hai ingatkan kenapa.
rupanya nak bgitau... tak pasal susu banyak.. nak tau la dalang dalam kolagen ni.

alhamdulillah. ambik kolagen nak tegangkan mana yang kendur, nak baiki luka2 rupanya susu pun memancut2. 

rezeki baby lah tu. 

cuma satu nasihat saya.. kalau tak alergy seafood memang sangat2 best la kolagen ni tau..

mummy gojes kat luar sana boleh la add on Collagen Shaklee ye? takkan menyesal punya.. hihi.

By the way, moh le laju2 whastapp saya ya. order your Collagen Powder Now!

herny hafiz
0135825382 (whatsapp | sms only)

4 Vitamin Favourite Saya

hallo kawan2,
ni la satu bekas vitamin Shaklee Harian saya. senang letak je dalam ni sebab saya ni tak perlu tengok botol pon dah kenal.

Hari2 saya ambil 2 biji bcomplex, 1-2 biji vitalea, 4 biji vitamin C dan 4 biji ostematrix. tapi ada juga hari terbabas.

Antara ke semua jenis tu paling saya paksa di telan ialah Bcomplex.
sebabnya saya ni banyak berfikir & stress cepat kena sakit kepala dan migrain. Selain tu ibu yg merancang untuk hamil macam saya ni memang wajib la hari2 ambik bcomplex ni sebab ada asid folik. anda tau tak asid folik ni la zat utama untuk perkembangan tulang belakang baby tau. Tulang belakang ni la paling awal di bentuk.bila dah detect preggy tu tulang belakang dah ada. kalau kurang asid folik baby boleh cacat. nauzubillah min zalik. sebaiknya kita cuba la optimum sampai tip top ya.

Selain tu 4 biji Vita C haruslah sebab nak kulit licin, cerah tegang kan. takyah nak inject2 vitamin C maintain je 4 biji konsisten walaupun lambat hasilnya superb!

Ostematrix pun sama bagus untuk  migrain dan sakit kepala selain segala jenis sakit2 badan, lenguh cramp dan juga  maintain gigi kuat & elak osteoporosis. osteporosis bukan sekarang. anda tak ambik ostematrix sekarang takper lagi 20 tahun jangan menyesal la.. gigi habis gugur, badan bongkok.

Vitalea pulak multivitamin lah. bagi saya penting sebab saya ni berdiet kan. so banyak la tak cukup vitamin. badan pon cepat letih. so Vitalea ni ganti la mana2 yang gap tu.

ni la vitamin vitamin yang saya telan. anda nak bertenaga, sihat, cergas gojees  jangan la culas telan vitamin tau.

salam sayang,
herny hafiz.

Mari Melawat Taman Burung Pulau Pinang

Ha melengkapkan cuti2 kat Seberang Jaya jadi kita melawat Taman Burung. Bagi kita yg dewasa maybe takde apa. Budak2 seronok la. 

Jom la melawat... sambil bakar kalori selepas makan hihi.

depan pintu masuk

wefie dengan burung sesat 
burung hantu atas lengan hihi

selfie

kbai..
salam sayang
herny hafiz



Makan- makan di De Pauh, Seberang Jaya

hari ni habislah percutian dekat dan singkat kat Seberang Jaya hihi.

memang la bagi kita yg stay kat Penang ni rasa dekat. Tapi bagi anak dia dah rasa best lah. boleh keluar rumah, duduk hotel jalan2 kan.

Hari ni kami lunch kat De Pauh Garden.

Menu:

cikput & husband 
order SET NASI AYAM KAMPUNG

saya
order SET NASI SINGGANG IKAN TONGKOL

then tambahan lauk asam pedas ikan pari , ulam- ulaman.

memang sedap dan kenyang lah. terbaik la bagi anda nak cari tempat makan sedap area Seberang Jaya ni. Boleh singgah sini siang malam buka.


BENGKEL NUTRISI SHAKLEE

hari ni nutrition worksyop. saya bawak suami sekali datang.

kalau datang kelas nutrisi ni memang rasa insaf. rasa macam semua pon nak kena telan.

tengok la nutritionist Shaklee Ms Kiek ni. nampak muda je dah umur 27. slim & cantik je.

nutrition worksyop ni sepatutnya semua Sid kat luar sana tu wajib join. dan jangan join sekali je. kena repeat sebab setiap kelas mesti dapat belajar sesuatu yang baru.
sebelum kelas bermula

presentation produk

VIVIX presentation by Cikta
penyampaian hadiah

penyampaian sijil

freestyle dengan anak cucu MM! eh baju merah tu nampak muda kan? well... hahahaha.

balik kelas rasa semua nak telan ni..hihi.

ok la terima kasih kawan-kawan.

salam sayang,
herny hafiz







Saturday, August 22, 2015

CUCI SALUR PERANAKAN DENGAN ALFALFA




lepas bersalin, period atau keguguran penting supaya peranakan kita "dicuci" bersih

haa bukan pakai sabun daia tapi secara dalama.

masa saya miscarriage ada sahabat cakap telan "10 biji jamu kita tu "je keluar habis tak perlu DNC. saya pon maintain 3 hari telan je. (sebenarnya ambik lebih hampir 20 biji) 

masa check up doktor kata memang dah bersih..

alhamdulillah.. takde la nak kena rodok2 cik adik tu..hihihi

kawan2 yg ada senggugut pon elok telan.. dia memang elok je keluar semua darah2 beku takde rasa senggugut... 

kalau tak jaga mula la ada keputihan kan? keluar air bisa, gatal2 akibat DARAH  dan BUSUK terperok dalam tu..

paling teruk ada yg sampai bau macam "sardin"!!!

jaga jgn tak jaga~~ maintain TIP TOP!

salm sayang
herny hafiz

CARA BUAT IKAN LENGAT

mak2 yg suri rumah macam saya..
time2 ni bersilat la kat dapur kan? 
kadang2 buntu nak masak apa...
😅

hari ni saya masak kari ayam untuk suami..
semalam punya sambal petai ada leftover so panaskan..
untuk saya pulak
ikan kembung fresh buat lengat. kemudian goreng sikit..

ulam , cilipadi patah2
nasi panas cukup lah..

ikan lengat tu sedap~
cara buat rebus ikan letak  air  perahan asam jawa paras2 tutup ikan je, letak garam sikit dan renih sampai ikan masak dan air jadi kering.

kemudian goreng makan nasi panas2.

salam sayang,
herny hafiz

Trip dekat je. Bermalam di Ixora Hotel, Seberang Jaya

Hari ni (eh betul ke) dah genap la tempoh berpantang keguguran saya. Kalau lah kandungan tu masih ada dah 3 bulan dah la usia. takpe lah ada hikmahnya. 
Sejak positive UPT memang plan untuk stop travel. apakan daya.. tak dapat bertahan kan.

jadi memang la saya bosan rasa macam terperuk je kat rumah kan. Jadi ajak la suami keluar la mana2 buka minda sikit. mula ajak stay kat hard rock hotel. Tapi dah beli tiket esok ada bengkel nutrisi Shaklee pulak. Jadi husband ku gatal booking je la Ixora ni alang esok kelas kat sini. Takde la sampai lewat. lagi pun malam ni dia ada game futsal.

Hihi.. takde packing barang apa pun. Jam 3 lebih husband balik ajak keluar jadi 
campak je 2-3 pasang baju. angkut san jalan. sebelum tu singgah pelita nasi kandar dulu isi perut.

kemudian jemput cikput dari tadika terus gerak ke Seberang Jaya. 

Sebelum Check In singgah Shaklee Branch settlekan order sikit2. 

setel urusan terus check in. Ok jugak la Ixora Hotel ni. Dirasmikan pada tahun 2011 hotel pun masih baru. Bilik boleh tahan besar. Ada day bed untuk buat kerja.

Lepas check in kami keluar cari makan. So malam ni dinner kat De Pauh Garden. Saya makan burger daging. suami burger ayam, cikput sesame chicken. 
order sekali garlic bread & chicken soup.

lepas makan balik saya & cikput tidur husband main futsal. 

aku pon tak tau nak buat apa. mata dah biasa taknak pejam awal. so uodate la satu entry ni.

terima kasih lah ya sanggup baca sampai habis. love uolsss. k bye. nak tidur dah..

salam sayang,
herny hafiz


Friday, August 21, 2015

MEMBUANG DENGAN AMAN BERSAMA HERBLAX

pernah tak anda masuk toilet je muka ketat... siksa nak melepaskan dugaan.

kena pulak ada duk ada orang tepok pintu suruh cepat sikit!
fuhhhh! sabar je laa... menyirap je kan?

macamana nak cepat dah macam ketul batu dah hasil

dah! dah! tak payah ketat2 muka..

malam ni siap2 telan 4 biji pelawas 
esok pagi senyum je...

5 SEBAB SAYA CONSISTEN VITAMIN C SETIAP HARI

Saya memang suka sangat2 dengan Vitamin C Shaklee. Hari2 saya ambil 4 biji tau. Dulu2 saya takut sebab ramai momok nanti sakit tang situ sakit tang sini. Sebiji vitamin C mengandungi lebih kurang 500mg Vitamin  C. Saya ambil 4 biji sehari. 2 biji pagi (1000mg) dan 2 biji malam (1000mg)

5 sebab utama saya tak boleh tinggal vitamin C Shaklee:

1. Bila konsisten saya dah tak bersin.
2. Jerawat memang dah tak hinggap, parut pun takde
3. Saya nak cerah kulit secara sekata. takde lah nak melepak macam katie perry tapi cukupla cerah sekata
4. Vitamin C ni sumber kolagen penting. jadi tak boleh skip nanti muka cepat kedut
5. Saya ni cepat alergy & gatal2. jadi vitamin C 2000mg sehari boleh elak saya dapat ruam 

2000mg tu banyak? takde lah. nak cantik takde masalah. Lagipun Vitamin C Shaklee di cipta dengan teknology Sustain Release. Setiap tablet melepaskan 100mg je setiap jam!

Jadi saya  sangat2 yakin. Lagipun Vitamin C Shaklee antara produk2 yg awal dihasilkan. dah ramai oranglama telan ok dan sihat tip top aje!

Saya yakin dengan keselamatanndan kenerkesanan. thats why saya memang ok je ambik 4 biji sehari!

anda pulak bagaimana?
hubungi saya laju2 okay

0135825382 (sms | whatsapp only)

salam sayang
herny hafiz

Thursday, August 20, 2015

KULIT MAKIN GLOWING

bila umur meningkat kulit pun kusam. Kita pompuan start alami pengurangan kolagen start usia 25 tahun.

Bagi yg tak kisah pasal kecantikan umur 30 akan mula rapid ageing. beza ketara anda dan rakan anda akan dapat dilihat semasa usia 40 tahun.

Bagi yg jaga kecantikan, rajin berjamu, rajin bersupplemen anda dapat bezakan dengan kawan2 sebaya yg tak menjaga kecantikan dalaman dan luaran.

Cantik bukan terletak pada mekap semata2, tapi dari dalaman. tapi bergantung kepada proses penuaaan yang lambat.

bagi anda yang dah masuk 30 an start la bersupplemen ya. kalau nak sumber kolagen yg lebih mampu milik maintain VITAMIN C 4biji (2000mg) setiap hari.

bagi yang nak lebih cepat sila lah konsisten kolagen. memang sangat sangat puas hati.

Kolagen Shaklee berbeza kerana molekul2 nya sangat halus dan mudah diserap.

Selain tu kita menggunakan sumber dari sisik ikan merah kerana ikan merah (red snapper ni hidup di lautan dalam yang bertekanan tinggi. 

Jadi Collagen Shaklee ni mempunyai molekul2 yang sangat lasak.

bawah ni feedback dari customer saya.
bagi anda yang mampu tak perlu berkira2.

sekotak Collagen Shaklee ada 15 sachet (15 hari) berharga RM298 sahaja!

Kualiti setanding Harga uols. tak perlu cucuk tang sana cucuk tang sini hubungi saya segera.



Herny hafiz
0135825382 (sms | whastapp only) 

PETUA KULIT LICIN & GLOWING


Nak dapatkan kulit yg halus, licin, takde jerawat memang saya sarankan.. amalkan VIVIX 1 sudu sehari.

yg paling best ialah kulit jadi berseri2 kemerahan. awet muda tau.

jerawat kalau naik cepat sangat kecut dan tinggalkan parut. 

dulu wajah saya jenis kusam, jenis berjeragat timbul2... padahal masa tu umur baru je masuk 30 an.


saya memang antara beribu2 yg dah rasa kebaikannya..

jadi anda yg sayangkan diri sendiri. tak perlu berkira untuk belikan yg terbaik. selain efect masa pendek, jangka masa panjang juga sangat2 bagus. Dapat lambatkan penuaan luar dan dalam.

dapat mengelakkan atau melambatkan masalah2 kronik akibat penuaan contohnya 

KANSER, SAKIT JANTUNG dan DIABETES.

especially kanser. saya memang takut kanser. Umur dah meningkat. Makan pun kurang kualiti kan.
Jadi memang tak boleh la tinggalkan VIVIX. suka sangat.

Kalau anda seorang yang pentingkan kecantikan & kesihatan VIVIX adalah yg sangat2 sesuai.

Dapatkan stok anda cepat2
beli 2 botol untuk 2 bulan.

DAPAT  less 5% untuk belian sekarang.

hubungi saya 
HERNY