Tuesday, December 22, 2015

Luka episiotomi lebih cepat sembuh

semalam saya dapat feedback.
sebelum ni ibu muda ni bagitau saya yang dah 2 minggu lepas bersalin luka episiotomi belum sembuh. ada "lubang" (gapping). 

selalunya 2 minggu luka dah elok tercantum.

saya tanya beliau ada amik set shakkee tak. beliau kata ada.

jadi saya tanya cara makan. rupanya beliau makan minimum je. Vitamin C 1 biji je.

jadi saya cakap kalau ada luka kita kena ambil lebih untuk cepatkan wound healing. 1 biji tu sesuai untuk maintainance je.

saya cadangkan ambik 6 biji sehari. 

alhamdulillah lepas ikut seperti apa saya sarankan luka cepat sembuh.

anda semua mungkin boleh dapatkan set shaklee di mana mana sahaja. tapi consultation ikut keperluan anda mungkin tak sesuai. 

saya nasihatkan dapatkan dari saya atau join mana dengan mana2 ahli dia bawah empayar saya untuk dapat guide daripada saya.

nak join ahli atau dapat set sila hubungi saya.


HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR



Post a Comment