Tuesday, December 29, 2015

Join Shaklee: Saya Tersuka Tanpa Sengaja

5 sebab kenapa kalau dah amik shaklee better join shaklee:

1) anda memang pengguna set shaklee tegar! jika jadi ahli setiap belian leh dapat dalam 5%-21% bonus

contoh beli 500 bonus 5% dah dapat ~rm 25

2) dapat log to web shaklee2u untuk tau offer2 , berita , info produk serta buat order online! boleh beli barang terus pada harga ahli! kini lebih mudah dengan Application My Shaklee Pocket. Install je apps melalui playstore ( android) atau apps store (iphone)

3) di masukkan ke dalam group exclusive ( cara makan, consultation, product guide)

4) jika minat atau tetiba terjebak buat bisnesss berpeluang dapat ikut trip2 shaklee seperti umrah atau mana2 destinasi yg shaklee offer

contoh macam saya memang tak niat nak bisness. terjebak! tengok2 sekarang dah layak 3 teket free ke california US (2014) dan Italy (2015)

5) harga membership shaklee sangat murah iaitu rm68.90saja. takyah loan2.. simpan sehari 2 ringgit je boleh dah join shaklee

jadi jom daftar sekarang. hubungi saya segera.

HERNY HAFIZ
013 5825382 [WHATS APP/ SMS ONLY]
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
Post a Comment