Friday, December 25, 2015

cuti cuti Pantai Tanjung Asam, Teluk Kumbar, Penang

Sempena cuti panjang 4 hari ni tiba2 suami ajak ke pantai Tanjung Asam.

dekat je dengan rumah tapi last sampai 4 tahun lepas. huhuhu

Pantai ni saya rekemen juga sebab masih tak  tercemar macam di Batu Feringghi sana.

Airnya tenang, banyak pokok, boleh dapat anak ikan, udang. dan ada siput remis jugak.
Malangnya cikput tak berapa enjoy. geli geleman katanya. Ajak datang lagi dia taknak dah. Dia geli tengok siput2 kat pantai. korek2 pasir jumpa binatang hahaha.




lepas mandi manda kami makan di ILyana Cafe.  Suami order mee udang, cikput nasi goreng dan saya ratah cendawan goreng dan ketam sweet sour. Tengah pregnant 2 bulan ni tak berapa  gemar sembang pasal makanan hahaha.







ok selamat berhujung minggu.
sampai jumpa lagi.

salam
sayang

herny hafiz
Post a Comment