Friday, October 30, 2015

shaklee post natal set : untuk semua wanita di luar sana


set posnatal ni kan.

sesuai untuk  ibu2

tak kisah la dalam pantang
atau tengah menyusu
atau anak dah besar gedabak
atau nak bersalin pulak..
lepas kahwen beranak pinak elok amalkan 1 set..

macam2 manfaat... basically walaupun saya tak pantang dah..

saya  ambil semua2 tu

Vitamin C 
4-6 biji untuk kulit, untuk resdung, bersin, cerahkan kulit.. cerah ni buka nak putih macam taylor swift tu tapi cerah sekata, sunburn pun cepat pulih.

Vitalea 
2 bijik sebabnya bagi tenaga. Vitalea ni fungsi Topup vitamin & mineral macam makan berkilo2 sayur gitu. sapa sini setiap hari makan 3 jenis sayur. 2-3 hidangan buah2 setiap hari? saya memang tak... hahahaa. makan sayur tapi sehari 1 hidangan tu pun masak tenghari malam panaskan. sedih!

ESP
saya minum selalu ya untuk breakfast campur sekali CINCH. Tujuan untuk tenaga juga. lagi satu malas buat sarapan. hahhahahaa.
best nya ESP sebab dia tegangkan kulit2, bagi gebu dan lembab. dulu saya selalu kalau belek siku & lutut tu kering bersisik sebab kulit kering. kat tumit tu pecah2. tapak tangan kasaq macam kertas pasir ( ok ni tipu). saya yakin kulit saya jadi halus, lembab dan tak kering lepas minum ESP. kadang malas jugak. bila rasa teruk sangat kulit pulun minum lebih sikit.☺️☺️

ALFALFA 
ha yg ni feveret saya. sekali telan 10. saya suka makan ikan masin atau pekasam, ikan bilis , belacan. tapi siksa la resdung bersin sampai nak terkeluar tekak. so kadang lupa jugak. tapi bila lupa banyak hari dia datanv merenyam 1 muka. lagi 1 kalau badan berangin. senak. perghhh  telan alfalfa memang 💨💨💨 keluar angin. dan paling best bab2 keperempuanan. yg ni malas cerita panjang 😎

OMEGA
ha Omega ni sebab utama saya amik sebab kawal kolesterol lah. 3-4 biji sehari. bab kolesterol tatau nak cerita. kena g cucuk amik darah baru tau.

OSTEMATRIX
ni pon best. sakit2 pinggang, sakit lutut, lenguh tang sana , lenguh tang sini. ni dia penawar. lagi 1 untuk tidur lena. bab sakit kaki tu lecey... dulu kan nak bangun pagi tu cecah kaki kat lantai sakit rasa kaku. nak turun tangga pun kaku. haihh. lagi sati bangun pagi salah mengeliat pon kadi tarik mengkarung tu.. adehhh.. alhamdulillah ostematrik terbaik la masalah mak2 macam tu.

SET ni terbaik!!! jadi supermak kan, boleh ke sana ke mari bagai. 
tapi gambar tu promo bulan ni je tau.

5% LESS
FREE VITALEA bagi NeW member.

nak daftar macamana?

pm saya.
setel data n bayaran saya terus enter saja!

HERNY 
Post a Comment