Tuesday, October 27, 2015

Jejak Jutawan 24 Oktober di Cinta Sayang Resort Sungai Petani

petang tadi di jejak jutawan..


yg baju merah tu Master Rahimah anak bisness saya. Hari ni beliau berucap di pentas utama..beri perkongsian..

ramai bagi feedback teruja dengan perkongsian beliau.
from zero to hero..

kisahnya bermula seorang guru, yang pasif, tak suka menonjol, tak pandai berhias, badan pun berisi. hinggalah beliau menerobos tembok diri.

dari yang hanya berapa kerat rakan facebook. kini empayar dah lebih kurang 1500 ahli seluruh negara. 

dari seorang yang tak pernah keluar dari pulau pinang, paling jauh pon ke rumah mertua di pahang, kini beliau mula meneroka dunia, terbang ke luar negara.

paling mengharukan beliau tak pernah naik kapal terbang! kali pertama naik kapal terbang ialah Singapore Airline terus ke USA dengan 24 jam penerbangan!

kisah yang sangat memberi isnpirasi.

yang kedua tu MR @Kelmen iaitu Vice President Shaklee

dan sebelah saya tu Mr Hermant President Shaklee Malaysia.

Alhamdulillah.. 
Shaklee management memang sangat2 supportive. 

Seronok bisness macam ni. saling  bantu membantu. saling melengkapi..
Thanks Shaklee
Post a Comment