Friday, August 28, 2015

TIPS JAGAAN DALAMAN WANITA DENGAN ALFALFA

saya telan 10 biji alfalfa   hampir setiap hari.
sangat bagus. paling utama sebab masalag keputihan. kadang-kadang saya alami masalah keputihan terutama masa PMS atau terlalu letih.

mujarab nya alfalfa ni.boleh hilangkan keputihan tau.

selain tu alfalfa ni beralkali & mempunyai nutrien & mineral yang tinggi. 

jadi saya amalkan sebagai topup atau gantian sayur & ulam2.. dia juavvakan detox badan, buang angin, jaga organ peranakan.

saya juga dah tak guna deodorant. alfalfa 
berkesan sangat untuk detox. tubuh yg berbau ialah tubuh bertoxin. jadi bila ambil alfalfa dalam jangka masa lama paras toxin pon hilang. badan anda tak berbau lagi. tak perlu dah nak tonyoh deodorant. lagi pulak deodorant ni kan bahaya. boleh akibatkan kanser... melainkan guna deodorant yang organik... ada juga  yg organik.. kena pandai pilih la ya.

selain ditelan saya jugak sukaaaaa sangat guna alfalfa sebagai masker. senang je.. 2,3 biji hancurkan. sapu muka bila dah kering. basuh macam biasa. memang terasa kulit lebih halus dan gebu.



banyak la kelebihan2 lain..sumber "jamu" saya ni tau.

my favorite product...
anda ingin kan penjagaan dalaman yg mudah dan  mampu milik saya cadangkan alfalfa complex.

ada 2 saiz iaitu small mengandungi 330 tablet atau large mengandungi 700 tablet.


herny hafiz

sms | whastapp only
Post a Comment