Wednesday, August 26, 2015

Susu Pekat, meriah dengan ESP Shaklee

kisah benar. banyak yang dah alaminya.

memamg konsep demand & supply tu utama. tapi booster memang best.

boster ni adalag perkara ke dua dalam membantu penghasilan susu berkualiti.

terpulang apa booster anda  mahu.
tapi memilih ESP sebagai Milk booster memang sangat2 berkesan.

Zat2 yg ada dalam ESP tu jugak sangat2 membantu ibu dan baby. rata2 yang amalkan ESP secara konsisten baby kulit lebih cantik, gebu je.

ni sebab kandungan protein yang baik serta 9 jenis asid amino yg baik untun kulit.

Shaklee dah bertahan sebagai supplemen milk booster no 1. jadi tak perlu risau. 

yg perlu anda risau ialah susu makin merudum, anak tak dapat khasiat optimum.

untuk order ESP

contact saya
herny hafiz
0135825382 (sms | whastapp only)

Post a Comment