Sunday, August 16, 2015

SHAKLEE INTERNATIONAL TRIP QUALIFICATION


ramai yg tanya macamana boleh bawak anak  sekali?

haa TRIP ni ada duit banyak pon tak semestinya boleh bawak anak tau. untuk bawak anak pun bergantung kelayakan jugak. takleh bayar guna duit. tapi bayar guna prestasi.

nak dapat tiket2 ni banyak kriteria nya.
salah satu kena lahirkan banyak leader2 kat bawah. 

secara ringkas 1 tiket memerlukan 990point.
salah 1 cara dapat point ialah lahirkan leader baru. 
1 leader supervisor bagi 20 point je.

supervisor ni maksudnyaa  leader yg boleh buat jualan lebih kurang RM10k sebulan. 

tak mudah ya nak melatih seorang yg ZERO knowledge untuk buat 10K sale sebulan.

kena rapat, kena check apa dia buat kena baiki kesalahan, kena motivate, kena lap ayaq mata bila depa down. 
dan bukan sorang nak kena jaga. 
ramaaaaii. sorang 20 point je.. kena besar. kena ada ramai.

bayangkan la nak dapat 3 tiket tu berapa ramai nak kena didik.

agak2 kalau goyang kaki boleh ke leader2 ni buat sale sendiri? join terus pandai. 

tapi sebenarnya konsep nya bukan kejar tiket. tiket tu hanya penghargaan atas usaha2 kami melahirkan leader2 baru. kalau fikir kejar tiket jadi letih.

tips nya mudah.. makin ramai kita bantu untuk berjaya makin banyak jugak kita dapat. sampai tak boleh tahan2.
Post a Comment