Tuesday, August 25, 2015

MAKANAN SEGERA TERBAIK MASA SIBUK

hari ni buka2 mata ke berdesup order. hari gaji la katakan.

nasib baik la guna phone heavy duty. ni la gunanya IP6 plus hihi.

lebih besar gedabak lebih power. syok sebab tak "hang"

lagi 1 saya ingat guna phone besar ni kurang sikit typo.. haha sindrom fat finger la katakan.

tapi kan saya rasa saya bukan masalah fat finger (semata2). saya jenis menaip ni otak laju dari tangan. mata tak tengok keypad pon. kalau tengok keypad memang jarang sangat la nak typo.

hahahha..
hari ni typo paling memalukan. dah la ni customer baru. laki2 pulak tu!! adesss!!

haha 4 bini sebelum tidur baq hang.. adoi laa..

nampak sangat teruk dah. dari bangun tadi belom sarapan, belom
masuk setitik air apa pun. 
laju2 masuk dapur ambik 2 scoop Cinch Shake Chocolate bancuh dan telan.

superb! ni la meal replacement saya. kalut2 memang nak pikir makan apa pun tak sempat dah. hihi.. yg paling best sebab ianya  sedap. kebanyakan brand lain saya try tak jumpa lagi lah yg sedap macam ni.. 


k bye...
jom.. order shaklee cari saya ya?
nak tengok gambar2 menarik sila lah ke IG saya herny hafiz



Post a Comment