Thursday, August 20, 2015

KULIT MAKIN GLOWING

bila umur meningkat kulit pun kusam. Kita pompuan start alami pengurangan kolagen start usia 25 tahun.

Bagi yg tak kisah pasal kecantikan umur 30 akan mula rapid ageing. beza ketara anda dan rakan anda akan dapat dilihat semasa usia 40 tahun.

Bagi yg jaga kecantikan, rajin berjamu, rajin bersupplemen anda dapat bezakan dengan kawan2 sebaya yg tak menjaga kecantikan dalaman dan luaran.

Cantik bukan terletak pada mekap semata2, tapi dari dalaman. tapi bergantung kepada proses penuaaan yang lambat.

bagi anda yang dah masuk 30 an start la bersupplemen ya. kalau nak sumber kolagen yg lebih mampu milik maintain VITAMIN C 4biji (2000mg) setiap hari.

bagi yang nak lebih cepat sila lah konsisten kolagen. memang sangat sangat puas hati.

Kolagen Shaklee berbeza kerana molekul2 nya sangat halus dan mudah diserap.

Selain tu kita menggunakan sumber dari sisik ikan merah kerana ikan merah (red snapper ni hidup di lautan dalam yang bertekanan tinggi. 

Jadi Collagen Shaklee ni mempunyai molekul2 yang sangat lasak.

bawah ni feedback dari customer saya.
bagi anda yang mampu tak perlu berkira2.

sekotak Collagen Shaklee ada 15 sachet (15 hari) berharga RM298 sahaja!

Kualiti setanding Harga uols. tak perlu cucuk tang sana cucuk tang sini hubungi saya segera.



Herny hafiz
0135825382 (sms | whastapp only) 

Post a Comment