Wednesday, August 26, 2015

KRIM SAPU UNTUK GATAL2, NAPPY RASH & KULIT BERKERUPING



saya jarang promo krim herba ni. padahal selalu saya guna.

sebagai lotion sapu tempat gatal2. nak tidur malam pon sapu supaya nyamuk tak hinggap. krim ni sedikit dingin dan berangin. ada menthol.

paling hebat sebab  PARABEN FREE. saya memang aware dengan bajan2 kimia dalam kegunaan harian.

anda belek semula krim, deodorant yang anda guna. apa bahan2. bayangkan lah baby sekecil2 lagi dah didedahkan dengan racun dari mandian, krim segalanya. takut kan?

top 5 barangan yang bertoksik.

barangan johnson yang sangat famous mak mak guna kan?
cara kesan bahan-bahan toksik.

mshaklee selamat dan mesra alam. TANPA PARABEN

selain bagus sebagai lotion harian.
creme ni juga sangat2 bagus dan berkesan kepada siapa yang ada naik makan air kat belakang telinga.. elok sapu ni 3 kali sehari lepas mandi. kalau baby pon boleh. yg mana kulit gatal, merah2 alergy.

sapu je.. memang best! 
keruping2 tu akan jadi lembut, dan kawasan  gatal akan sembuh.

harga tak mahal pon hanya RM28 je.
so cari lah barang2 yang mesra alam, tak toxic ya. jangan main beli je.. sedar tak sedar hari2 sapu racun kat baby. sian dia..
Post a Comment