Tuesday, August 25, 2015

jaga mata : nak telan 714 buah aprikot atau sebiji Carotomax Shaklee?

haa gambar tu yg blur atau mata anda yg blur hihi..

tu la banyak sangat main gajet hihi.
para bloggers, facebookers, igers dan segala2 nya mata kita ni selalu dapat tekanan.

nak jaga mata kena makan banyak2 buah warna merah & oren. haaa larat ke..

saya cadang cepat2 la telan je 1 biji carotomax sehari.


macam2 kebaikan dalam sebiji carotomax.

saya seorang yang rabun. dulu saya pakai spek. kemudian saya maintain carotomax sebulan je power dah turun 50 tau.

tapi sekarang saya tak pakai spek sebab dah buat Lasik. lepas ke bengkel nutrisi saya rasa saya kena makan carotomax semula. walaupun buat operation tak semestinya takkan rabun semula.

anak saya yg 6 tahun tu pun saya nak bagi jugak sebab selalu main gadjet. tidur lambat. dari kecik elok jaga mata.

bawah ni ada beberapa testimoni Carotomax



*** best combination with vitamin C & vitamin E

ok kawan-kawan,

hubungi saya laju2 untuk dapatkan carotomax anda,
herny hafiz
(sms | whastapp only)

Post a Comment