Saturday, August 22, 2015

CUCI SALUR PERANAKAN DENGAN ALFALFA




lepas bersalin, period atau keguguran penting supaya peranakan kita "dicuci" bersih

haa bukan pakai sabun daia tapi secara dalama.

masa saya miscarriage ada sahabat cakap telan "10 biji jamu kita tu "je keluar habis tak perlu DNC. saya pon maintain 3 hari telan je. (sebenarnya ambik lebih hampir 20 biji) 

masa check up doktor kata memang dah bersih..

alhamdulillah.. takde la nak kena rodok2 cik adik tu..hihihi

kawan2 yg ada senggugut pon elok telan.. dia memang elok je keluar semua darah2 beku takde rasa senggugut... 

kalau tak jaga mula la ada keputihan kan? keluar air bisa, gatal2 akibat DARAH  dan BUSUK terperok dalam tu..

paling teruk ada yg sampai bau macam "sardin"!!!

jaga jgn tak jaga~~ maintain TIP TOP!

salm sayang
herny hafiz
Post a Comment