Friday, August 21, 2015

5 SEBAB SAYA CONSISTEN VITAMIN C SETIAP HARI

Saya memang suka sangat2 dengan Vitamin C Shaklee. Hari2 saya ambil 4 biji tau. Dulu2 saya takut sebab ramai momok nanti sakit tang situ sakit tang sini. Sebiji vitamin C mengandungi lebih kurang 500mg Vitamin  C. Saya ambil 4 biji sehari. 2 biji pagi (1000mg) dan 2 biji malam (1000mg)

5 sebab utama saya tak boleh tinggal vitamin C Shaklee:

1. Bila konsisten saya dah tak bersin.
2. Jerawat memang dah tak hinggap, parut pun takde
3. Saya nak cerah kulit secara sekata. takde lah nak melepak macam katie perry tapi cukupla cerah sekata
4. Vitamin C ni sumber kolagen penting. jadi tak boleh skip nanti muka cepat kedut
5. Saya ni cepat alergy & gatal2. jadi vitamin C 2000mg sehari boleh elak saya dapat ruam 

2000mg tu banyak? takde lah. nak cantik takde masalah. Lagipun Vitamin C Shaklee di cipta dengan teknology Sustain Release. Setiap tablet melepaskan 100mg je setiap jam!

Jadi saya  sangat2 yakin. Lagipun Vitamin C Shaklee antara produk2 yg awal dihasilkan. dah ramai oranglama telan ok dan sihat tip top aje!

Saya yakin dengan keselamatanndan kenerkesanan. thats why saya memang ok je ambik 4 biji sehari!

anda pulak bagaimana?
hubungi saya laju2 okay

0135825382 (sms | whatsapp only)

salam sayang
herny hafiz
Post a Comment