Wednesday, June 24, 2015

WEIGHTLOSS WEDNESDAY

Juadah Sahur untuk kekal bertenaga & langsing.

dah masuk hari ke 7 dah.
bagi saya sahur kalau makan nasi je tak tahan lama. masuk jam 1 dah mula bunyi. kemudian selera dinosour datang. mula laaa mengidam nak melantak macam2 masa berbuka.

berbeza jika ambik protein & vitamin2 saja ketika sahur.

semalam saya tak bangun sahur. tak sedar. bila jaga dah azan subuh.
lapar tu tak la biasalah puasa kan. cuma selera tu macam membuak2. 

ok tips bagi anda yg nak kekal  bertenaga, kurang berselera dan boleh bakar lemak lebih cepat.

sahur
=====
minum CINCH SHAKE / ESP-
cinch dah ada  flavor yg sedap jadi tak perlu tambah apa pun dah ok. tapi kalau nak add kurma ke takde masalah.

ESP tu untuk suami saya. 

imsak
====
minum 1 gelas performance drink supaya badan mendapat hidrasi secukupnya. maksudnya badan cukup bendalir dan tak kekeringan

vitamin : penting supaya badan kita tak hantar signal "lapar". rasa lapar atau selera tinggi tanda badan kekurangan zat. vitamin saya ambil ialah Vitalea (multivitamin), vitamin C untuk kecantikan kulit, alfalfa untuk buang angin, detox dan lawas, OMEGA untuk bakar lemak..

kalau tak cuba tak tau betapa sedapnya dan ringan badan bila cukup nutrisi.

cergas je sepanjang hari

untuk dapatkan produk & consultasi tentang SHAKLEE

contact saya

herny



Post a Comment