Thursday, June 18, 2015

throwback: kereta pertama saya

#throwback 3 tahun lepas.

kereta paling banyak kenangan dalam shaklee. 1 tahun pertama... ulang alik ke tempat kerja  ke branch pakai kereta ni la. ada sekali tu bonus baru berapa je.. p branch atas bridge mungkin kena paku sampai branch je  tayar pancit. kelam kabut cari kawan. nasib baik suami master izzati ada tolong tukarkan.

kemudian ada lagi masa bulan puasa masa tu saya dah rank supervisor. kereta ni accident. remuk depan. huhuhu.. kena masuk bengkel 2 minggu. dah la raya masa tu jadi raya takde kereta.

kemudian lagi sekali kat parking hospital.. buka pintu.. tapi lambat sikit keluar lori ais datang langgar terkopak pintu... hua hua huaa..
lambat tu pasal dok godek2 apa ntah. parking dalam hospital pon boleh kena langgar.

sekarang kereta ni saya dah jual. dgn hasil shakkee juga boleh full settlement dan jual. banyak kenangan wooo kereta ni..

www.hernyhafiz.com
Post a Comment