JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Friday, June 12, 2015

Testimoni VIVIX untuk rambut beruban


tahukan anda?
salah satu tumbuhan yang dijadikan FORMULA dalam VIVIX ialah polygonium cuspidatum... specialnya tumbuhan ni ialah dia tumbuh di kawasan yg ekstrem. akar dia punyai daya tahan yang tinggi. pokok ini sangat susah untuk dimusnahkan.. untuk mematikan pokok ini mengambil  masa bertahun2. jadi Shaklee membuat Invention dan gabungkan dalam FORMULA VIVIX. fungsi nya ialah memanjangkan jangkahayat sel. melambatkan penuaan sel. 

kesan luaran yg anda dapat lihat akibat mengamalkan VIVIX ialah lambat beruban. jika anda dah mula ada uban 2-3 helai selepas ambil VIVIX secara konsisten boleh nampak tiada lagi uban. ini merupakan testimoni saya dan suami saya sendiri. masuk umur 30 tahun dah dapat kesan uban sekali sekala. suami saya selalu minta saya carikan uban.
tapi sekarang memang dah takde uban dah...
rambut makin hitam..

itu dari segi luaran. dari segi dalaman boleh lihat sahaja pengguna2 Shaklee yg lama2. mereka amalkan VIVIX! memang nampak lebih muda..

www.hernyhafiz.com

No comments: