JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Saturday, June 13, 2015

SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE PART 2: awards & recognitions


Shaklee National Conference ialah event tahunan terbesar Shaklee bagi mengiktiraf pencapaian2 pengedar2 di  seluruh negara.

bagi team saya MM berbanding tahun lepas tahun ini lebih ramai jumlah achievers yang layak.

mereka datang dari segenap pelusuk negara.

majlis dimulakan dengan parade barisan Master Coordinator kemudian dan kemudian disusuli oleh sharing & penyampaian award.

SENARAI AWARD SAYA PADA NC 2014/20151. FIRST MILLION DOLLAR EARNER 
pengiktirafan dari Shaklee bagi pengedar yang mencapai bonus RM1 JUTA  pertama sepanjang menjalankan bisness. Bagi award ini saya ialah penerima yg paling "junior" di mana saya mencapai hanya dalam masa 29 bulan!

2. SUPERSTAR AWARD KEY CATEGORY
bagi kategori ini saya membawa pulang trofi dan menerima wang sebanyak RM22k. kategori ini juga saya adalah penerima paling "junior".

hanya  6 pengedar saja yang menerima award ini. kriteria untuk award ini ialah melahirkan leader pada rank KEY COORDINATOR ke atas dan mendapat jualan tahunan sebanyak 3.3 million OV bersamaa dengan RM10.2 juta setahun. Bagi group saya jualan tahun lepas ialah sebanyak hampir RM12 juta. 
3. BUSSINESS GROWTH.
business growth ialah award bagi leaders yang mencapai perkembangan jualan kumpulan. award ini membawa pulang 1 trofi.4. LEADERSHIP CONSISTENCY
award leader consistency pula membawa pulang trofi. kriteria bagi kategori ini ialah effective sebagai COORDINATOR  hingga SENIOR KEY COORDINATOR sepanjang tahun. 
 tahun depan saya pasti kembali dan membawa sekurang2 nya 3 master baru untuk naik ke pentas NC 2016 yang bakal di adakan di SUNWAY CONVENTION CENTRE!
anda yang belum sertai kami. Jom kita gali LUBUK SHAKLEE. 
peluang sangat hebat. tak perlukan modal pendaftraran hanya RM70 seumur hidup dan peluang tanpa batasan. Jika saya seorang kakitangan awan berpangkat rendah boleh mencipta kejayaan dan menggandakan pendapatan hampir 30 kali ganda!

anda juga pasti boleh.

jadi hubungi saya.. JOIN TEAM saya.

layari  

klik JOIN US
isi data anda dan letakkan 
ID saya 887628 (ATURIUS HOLDINGS SDN BHD) 

dan jadikan saya sebagai LEADER anda.

atau pun terus sms | whatsapp saya di

see u on top!
master hernyhafizNo comments: