JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, June 14, 2015

jalan jalan BROMO, Surabaya, INDONESIA

entry kali ni saya cerita sikit tentang photographer Trip yang suami saya join. Sebenarnya beliau dah lama nak join tapi selalu saja clash dengan aktiviti lain. Jadi kali ni beliau pergi sendiri la. Saya dan anak tinggal kat rumah. Lagipun kawasan Bromo ni ialah gunung berapi. kandungan sulfur tinggi tak sesuai untuk kanak-kanak dan penghidap asthma.

Tengok gambar2 dia hantar macam teringin pulak nak sampai tengok view ciptaan Allah.

takpe masuk Vision Board dulu. setakat Bromo tu insyaAllah ada kesempatan masa pasti sampai~






Post a Comment