Monday, January 26, 2015

vivix untuk sahabat

assalamualaikum...salam sejahtera semua sahabat...
baru2 ni saya ada terima 1 order untuk VIVIX..ada special request pulak...dalam request tu beliau minta saya printkan 1 ucapan.....

kemudian saya printkan...
 dalam ucapan tu rupanya vivix nak dihadiahkan pada seorang kawan yg tengah suffer mengidap tuberculosis (tibi). sian pulak.... muda2 dah kena TB.

Tb ni memang sangat menyiksakan... pesakit Tb batuk tak berheti...dada jadi sakit...sebenarnya kuman tibi ni merosakkan paru2 kita..walaupun dah sembuh namun paru2 kita boleh mendapat parut... TB pulak kalau tak di rawat boleh merebak ke anggota2 lain... dan boleh membawa maut tau....
saya pernah hadir satu kelas nutrisi..ada seorang master shaklee jugak suffer dengan TB...alhamdulillah akhirnya beliau pon sembuh.... saya harap sangat penerima vivix ni dapat sembuh seperti sedia kala....insyaAllah.....


Post a Comment