Wednesday, January 14, 2015

testimoni vivix untuk diabetes (kencing manis) : ayah mampu tunaikanumrah setelah 2 tahun tertangguh

salam sayang kawan2, pembaca blog hernyhafiz. harini saya share tentang testimoni anak buah saya juga mengenai VIVIX yang beliau kongsi dalam group whatsapp. beliau mula bagi pada ayah kerana masalah diabetes. Vivix sangat bagus kerana mengandungi resveratrol yang mampu meningkatkan tenaga, mengurangkan gula dalam darah, anti radang dan anti oksida yang terbaik untuk mengelakkan kemusnahan sel2.


di bawah ni adalah testimoni tentang vivix dan diabetes 

"masa tu akhir tahun 2013.ada promo vivix.then bg dkat ayah yg menghidap kencing manis dan kaki luka.
sebelum beli risau jgk sbb harga mahal takut beri kesan kurang baik pd ayah.
then beli jugak satu botol..ayah mkn mula2 gatal tubuh dia sampai tak tido..tp ayah jenis yg sukakn ubat..dia mkn jugak walau gatal.
habis sebotol..nmpk kesan positif.ayah dah nmpk bertenaga.

 walaupun luka kaki masih xsembuh..sambung lagi bulan seterusnya..
alhamdulilh.ayah yg xlarat nk buat pe2..hnya baring je dah mula berjln kuar umah.dah nmpk tenaga..dan luka nmpk kesan positif walaupun tak baik sepenuhnya.
masuk botol ketiga..ayah dah leh bwk motor..Allahuakbar..
dah leh g kedai..
dan vivix tetap diteruskan sebotol sebulan.

bulan 3 ni insyAllah ayah akan tunaikan umrah selepas 2 tahun tangguhkan haji sebab masalah kesihatan''   - ATIE.

bagi anda yang mempunyai ibu bapa yang mengidap kencing manis sila lah berikhtiar dengan memberi mereka vivix ya?

cara makan ialah 1 susu teh setiap hari. sebotol mengandungi 150ml untuk kegunaan sebulan. untuk order boleh hubungi mana2 shaklee independant distributor berdekatan anda.
salam sayang, 

salam sayang,
Post a Comment