Sunday, January 25, 2015

testimoni vivix : ketagihan rokok hilang, rasa seperti kertas terbakar



assalamualaikum..terima kasih singgah ke blog saya...moga anda semua sihat... suami anda merokok tak? alhamdulillah suami saya bukan seorang perokok dan kawan2 dia pon kebanyakan tak merokok...dan alhamdulillah staf2 kat pejabat saya pon tak merokok...saya personally memang rimas dan tak suka pada perokok... saya pasti kebanyakan kita terutama isteri2 ni pon tak suka suami merokok.. sebab sayang mereka juga....kita semua tau kan rokok tak baik utk kesihatan...

salah satu alternatif anda boleh bagi VIVIX pada suami anda..saya sarankan kalau anda nak bagi tak perlu cakap ini untuk berhenti merokok..mungkijn cakap untuk tambah tenaga je.... macam customer saya  i..baru2 ni dia mendapatkan viivix dari pada saya... dia kongsi dengan husband.... alhamdulillah....hubby sendiri terasa tak berapa feel nak merokok..ketagihan rokok hilang sendiri...

bukan tu saja muka pon jadi semakin tegang dan berseri2 pulak..... jadi isteri2 kalau nak suami berhenti ketagihan rokok boleh la suapkan VIVIX 1 sudu teh sehari ya? tak cuba tak tau....nak tau kesan kena la cuba....

dapatkan melalui saya ya? FREE POSTAGE.... seluruh Malaysia dan COD di sekitar Pulau Pinang...
salam sayang,
herny 
0135825382

Post a Comment