JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Thursday, January 15, 2015

testimoni vivix : buasir tak berdarah lagibuasir ni adalah salah satu masalah yang kerap juga terjadi. buasir seringkali menyebabkan gatal2 di bahagian dubur, sakit, pedih, bengkak dab berdarah. buasir ni boleh menjadi semakin parah jika tekanan meningkat,  atau banyak melalkukan beban kerja.

 antara penyebab buasir ialah:

  • cirit birit yang kerapterlalu banyak mencangkung
  • tekanan dalaman yang kuat semasa bersalin
  • suka meneran ketika sembelit
  • kerap batuk dan bersin
  • sering angkat benda berat
  • pemakanan  juga yg kurang mengambik makanan berserat juga mengakibatkan sembelit dan menjadikan buasir lebih parah. 
pelbagai rawatan disyorkan untuk sembelit ni..salah satu yang saya rekemen ialah VIVIX. di bawah ni adalah salah satu testimoni yang dikongsi oleh salah seorang anak buah saya mengenai customer dia "Alhamdulillah percubaan pertama customer eny rasa perubahan pada buasirnya. Darah tak keluar lagi, bila membuang pown tak rasa buasir itu keluar sekali. Ya allah Tuhan jew yang tahu betapa seronkknya bila dapat fedback yg baik dr customer. 
Bulan nie promo vivix plan tu memang nak sangat jual vivix yang banyak. Harapan bulan nie dapatlah merasa kehebatan vivix dan dapat menghadiahkan vivix pada keluarga yg sangat memerlukan"

eny najwa
0192852220

jadi bagi anda yang ada masalah kesihatan yg pelbagai termasuk sembelit saya sangat2 rekemen anda amalkan VIVIX setiap hari..

untuk tahu manfaat keseluruham tentang vivix anda boleh baca di sini

semoga sharing saya ni dapat memberu manfaat kepada anda diluar sana...

salam sayang,

 

No comments: