Friday, January 16, 2015

testimoni resdung



salam sayang semua,

saya doakan semua pembaca hernyhafiz.com sihat2.. yang mana dah rasa dedar2 tu cepat2 makan vitamin ye...
rupanya memang ramai ya antara kita ni yang ada masalah resdung ni kan....


resdung ni antara masalah yg kerap berlaku dikalangan kita. resdung ni boleh diakibatkan jangkitan atau alahan.
saya juga ada masalah resdung. punca nya alahan pada makanan.
saya memang tak boleh makan makanan2 yg gatal contohnya ikan pekasam, budu, belacan, cencalok, sardin, seafood dan makanan2 macam tu lah.
simptom yg akan jadi mula2 rasa miang dan gatal2 kat hidung, then bersin, mata berair, lepas 1 hari akan naik macam keruping kat belakang telinga, kelemumur luar biasa, dan jerawat.
macamaana nak handle masalah resdung  ni?
apa yg saya amalkan utk elak simptom2

  • alfalfa complex 5-10 biji
  • nutriferon 1 sachet
  • vitamin C 2 biji


kat bawah ni pulak testimoni dari geng saya yg juga start ambil shaklee sebab masalah resdung ni


"DAH LAMA CARI UBAT RESDUNG !!!

Saya amik mula2 alfalfa dgn lecithin .. alhamdulillah konsisten amik sedar xsedar saya rasa saya dah tak bersin pagi2 .. saya pernah mengadu dgn adik upline saya ..rasa xtahan sgt gatal hidung duk bersin.. sbb saya ni alah udang dan  seafood.. hidung dulu rasa ada bau busuk pun skrg dah hilang .. Alhamdulilah saya jumpa supplemen sbb jumpa supplemen shaklee ni.. parut pun makin pudar :) "


NUR ASYIQIN ABDULLAH
KUALA TERENGGANU
ID: 1143430
FB :Asyiqin Qin
haa..tu kisah syiqin... resdung ni macam2 jenis juga...alhamdulillah dengan alfalfa je pon dah boleh reda resdung... kalau masalah yg sangat serius anda boleh tambah VIVIX yaa...
salam sayang, 
 




 UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE,
 FREE CONSULTATION, COACHING UNTUK JANA PENDAPATAN 4-5 ANGKA 
SILA HUBUNGI SAYA
emel : hernyyusnizar88@gmail.com
 
Post a Comment