Sunday, January 18, 2015

testimoni mealshake

assalamualaikum, salam sejahtera.....
hot chat kat group..hari ni cerita pasal MEALSHAKE. Mealshake ni sejenis supplemen multivitamin, satu lagi hot produk dari SHAKLEE. Sesuai untuk di ambil oleh kanak-kanak mahupun org dewasa... rasa memang sedap lemak2 manis...bukan saja anak2 suka...mak mak pun tumpang sekaki kalau terkebulur tu...hihihihi..... setin tahan 1-2 bulan...satu tips penting bagi elak mealshake jadi kuning akibat pengoksidaan anda kena pastikan ianya fresh dan disimpan di dalam peti sejuk selepas menggunakannya...
ok jom layan cerita adik ESHAL dengan mealshake..


Cerita eshal dgn meal shake..

"Dah setahun lebih dah eshal minum mealshake campur dengan susu tanpa pengetahuannya..setiap pg eshal mintak susu ,diam2 1 scoop umi tambah mealshake dalam susu..sejak eshal dah pandai bercakap ni..pagi2 bangun tido mintak  "umi susu.."   pastu minum sikit terus eshal tanya "susu apa ni umi?..susu eshal la.."ooo susu eshal..sedapnya susu eshal"..hehehe eshal2!!
 Sekarang dah dpt beza susu kena tambah mealshake..1scoop ja pun sehari sekali..1tin mealshake tahan 2bln..Jarang sangat dah eshal demam sekarang ni,...makan berselera, semakin chubby sihat walafiat anak umi..  alhamdulilah.."

azie_umieshal @0133928939
 
SID 1172922

itulah antara secebis kisah dari di antara beribu2 pengguna mealshake.... nak cuba boleh hubungi mana2 pengedar shaklee di bawah susur galur MM...insyaAllah anda akan dapat consultation terbaik...
salam sayang,







Post a Comment