Tuesday, January 13, 2015

TESTIMONI ESP : Susu pekat, kulit gebu dan kekal bertenaga

ha ni lagi satu testimoni  anak buah saya..mula2 ambil ESP sebab nak pekatkan susu...lepas konsisten husband puji melambung pulak kulit lebih cantik ..jom baca...

"Ceritera esp saya....
Kira cm #shaklee_effect gak la....huhuhu..
Saya amik esp ni sbb nk pekatkn susu...sbb nye susu saya cair...wlaupn dah mkn nasi n mknan yg berat2 utk pekatkn susu...tp susu masih cair gak...lps saya amalkn esp ni...alhamdulillah...susu pn pekat...slain dpt susu pekat...effect yg paling best saya dpt...en hasben first time puji kulit saya gebu..lembut..halus...sblm ni mmg susah nk dpt pujian dri dia bab2 kulit ni......pastu bdn pn bertenaga je...da xlemau..lesu lg....esp suplement ke-2 saya bli n terus join ahli...."


linda kamari 
Johor Bharu
0177929287
ID 1121787








testimoni tu bukan saya reka tau? memang kisah benar dari anak buah SHAKLEE saya yang dia kongsikan dalam group whatsapp. tak caya boleh contact dia ya?

salam sayang,



Post a Comment