Tuesday, January 13, 2015

testimoni ESP Shaklee : kulit jadi makin cantik

Sepanjang minggu lepas saya fokus coaching pada newbies. yang baru join Shaklee ni.... banyak laa yang saya dapat feedback dari pada diorang ni. yang penting saya nak tau kenapa mereka terpikat dengan shaklee. niadalah feedback dari IDA. dia baru je join Shaklee lepas jatuh cinta dengan ESP. haaa jom baca kenapa dia jatih cinta dengan ESP ya.. kalau nak tau lebih lanjut boleh je terus contact dia ya....

"Saya addict esp! Setiap hari mesti nak. Xsampai seminggu consume esp 1 yg saya perasan kulit muka dah xberminyak. Kalau tak sebelum ni pagi2 bgun tidur muka rasa boleh perah minyak kot~ ni effect pertama saya dgn esp. Suka sgt2  jatuh cinta! Lama2 kulit makin moist, lepas tu slow2 tgk parut2 kat muka, tgn, kaki dan hilang, kulit cerah elok sekata..happy xterkata. Tu belum masuk effect bab KUALITI susu badan lagi. 2tahun fully bfeed + preggy plak skrg still bfeed! Cergas bertenaga, susu meriah, kulit cantik. Nak apa lagi, ESP THORbaikkk!"



ida
SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
BAYAN LEPAS, PENANG
0173258545












haaa... bestkan kulit jadi moist, tak berminyak. memang boleh buat addiction kan?
jadi apa lagi... jom amalkan ESP ni ya. setin tahan hingga 2 bulan.... jimat dan berbaloi!





Post a Comment