Tuesday, January 20, 2015

coaching MM di Kinta River Front Suites, Ipoh, Perak

assalamualaikum....salam sejahtera sahabat2...
aku tanya apa khabar? hihihi..... minggu lepas saya meluangkan masa hujung minggu di Ipoh... lepas balik dari coaching sempat juga tengok AJL...keputusan AJL29 saya okey jee.. hip hop saya minat juga..tapi saya rasa lagu apa khabar tu takde la best mana berbanding lagu2 hip hop lain terutamanya lagu ciptaan malique.. ecewah saya lebih suka karya malique ..berbanding joe flizzow..contoh lagu tahun lepas tu black & rj ..then lagu cerita kedai kopi, lagu mantera beradu m nasir & malique lebih puitis sampai aku pon tak paham menatang apa.... hihihi... takpe laaa... abaikan juara lagu.....

berbalik pada cerita hujung minggu saya.... Kinta Riversfront Suites ni kadar satu malam hampir RM300. bagi saya okay laa sebab ada 2 bilik tidur, ada dapur, ada peti sekjuk, ada 2 bilik air. perjumaan kalai ni santai2..masing2 buat potluck bawak makanan masing..anak2 pon ada aktiviri masing2...( berkubang dalam bilik).. hihihih...personally saya suka konsep sharing macam ni...di mana kalau anak mengantuk boleh tidur..nak yakyak boleh g toilet...nak makan ada makanan...berbanding jenis classroom.... dan kita boleh sentuh anak2 didik ni lebih personal...
lepas atas meja...kita bersila atas lantai pulak
Kalini saya adakan kuiz dan peserta2 perlu jawab 40 soalan dan pemenangnya dapat hadiah VIVIX tu....premium gitu....harga macam rantai tangan emas tuuuu...setanding kualitinyaaa lah.... kesihatan yang baik lebih mahal dari emas tau? alhamdulillah rezeki puan supervisor Anis dari Ipoh...
 alhamdulillah empayar MM di Ipoh sekarang tengah berkembang dan saya pun bersemangat untuk turun ke Ipoh lebih kerap.... haaa bagi anda yang nak join family bussiness macam saya...terutama kat Ipoh ...jommm. boleh lah endaftar ya..takyah nak tunggu2... hanya RM65 je anda layak jadi ahli dan dapat tunjuk ajar coaching dari saya bagaimana untuk jana pemdapatan bersama SHAKLEE.. coaching seterusnya dalam plan saya ialah di Perlis pula.... bagi anda nak join boleh la mendaftar bersama saya atau hubungi mana2 ahli Shaklee di bawah empayar MM hernyhafiz di seluruh Malaysia.. klik link ni untuk maklumat lanjut.... daftar ahli
snapshot sekitar coaching
jom tunggu apa lagi.... zaman sekarang mak2 duk rumah pon boleh jana income 4-5 angka macam kami....lebih flexible....anak2 pon ada depan mata........ jumpa lagi geng2 Ipoh...

salam sayang,
herny


Post a Comment