Thursday, January 22, 2015

12 FUNGSI VIVIX UNTUK ANDA

asssalamualaikum...saya doakan semua kawan2 yang singgah di blog ini sihat sejahtera.... zaman sekarang ni makin macam2 penyakit ada... mungkin tabiat pemakanan dan cara hidup berubah so..... kita kenalah bekalkan diri kita dengan  supplemen tambahan supaya badan lebih sihat dan elak di hinggap penyakit2 yg boleh dicegah.. 

jika anda berkemampuan saya sangat2 rekemen VIVIX sebagai supplemen tambahan anda walaupon anda masih "sihat" apatah lagi kalau dah macam2 pnyakit tu kan...

siapa tak kenal VIVIX kan?  Formula Vivix Shaklee yg dipatenkan takkan boleh di tiru atau dipasarkan oleh syarikat2 lain. kat Shaklee je ada tau...kelebihan vivix berbanding supplemen lain adalah terdiri dari 4 ramuan premium iaitu 

  1. polygonium cuspidatum
  2. muscadine grape
  3. european elderberries
  4. purple carrot  

4 tumbuhan tu memang bahan2 yang sangta mahal tau.... contohnya anggur muscadine tu dikatakan mencecah RM100 untuk sebiji je.... disebabkan bahan2 yang berkualiti premium ni la menjadikan VIVIX sebagai tonik ajaib.

elemen dalam VIVIX yang bertindak sebagai penawar kepada pelbagai masalah tu ialah RESVERATROL.

antara 12 manfaat RESVERATROL ialah

 

  1.  merencatkan sel-sel kanser
  2. mengurangkan perlekatan platelet dalam kes-kes masalah cardiovascular
  3. menghalang pengoksidaan LDL
  4. melindungi sel-sel paru dari kerosakan DNA
  5. melindungi saraf- dalam kes kes diabetis neurophaty (kebas dan hilang deria rasa)
  6. menghalang virus herpes 1 & 2 membiak
  7. anti penuaan
  8. merencat pembiakan helicobacter pylori - microorganisma yang lazim mengakibatkan gastric ulcer dan peptic ulcer
  9. melindungi kerosakan pada bahagia otak- terutama kepada pesakit pos CVA (strok / angin ahmar)
  10. melindungi jantung dan memberi tenaga kepada sel-sel jantung- bagi pengidap2 lemah jantung
  11.  melindungi luka dan kerosakan sel-sel akibat radiasi ultra violet
  12. meningkatkan pertahanan badan dan mencegah kanser prostat, pencreas, dan thyroid
kalau nak sihat nak cantik luar dalam....amalkan vivix... berminat untuk cuba... hubungi saya  COD sekitar pulau pinang dan postage worldwide~














herny 
 0135825382 (whatsapp only)
emel : hernyyusnizar88@gmail.com

Post a Comment