Monday, November 10, 2014

Fotografi Konvokesyen Universiti Sains Malaysia kali ke 50

Sepanjang minggu lepas telah berlangsung istiadat konvokesyen USM, Pulau Pinang kali ke 50. Tahun ni juga kali pertama studio kami mula beroperasi untuk photoshoot gambar2 konvokesyen. Rata-rata yang datang happy dengan konsep yang kami buat iaitu gambar formal dan free style..siap ada hand props lagi. paliang special topi konvo mickey mouse yang kitorang beli kat disneyland. adik2 ni berminat untuk photoshoot free style. Tahniah pada para graduan USM. Semoga kejayaan anda ni jadi pemangkin untuk terus berjaya di masa hadapan.

bagi and ayang berminat untuk studio shoot atau pon nak dapatkan perkhidmata fotografi boleh terus contact pihak kami.

0134880611 atau call 046581712 

nak datang walk in pon boleh.

alamat kami
No 1-2-10 Plaza Ivory, halaman Bukit Gambir 11700 Penang

UNTUK UPDATE HASIL KERJA BOLEH LIKE AND FOLLOW PAGE KAMI 




HARGA PAKEJ STUDIO PHOTOSHOOT UNTUK KONVOKESYEN



Saturday, November 8, 2014

Bengkel Nutrisi Shaklee di Sunway Hotel, Pulau Pinang

alhamdulillah~
walaupun semalam bertungkus lumus urusan closing hujung bulan hari ni sempat juga luangkan diri kat bengkel nutrisi~ hampir 20 org peserta kat sunway hotel Penang ni bawah susur galur saya. alhamdulillah walaupun dah pernah join bengkel nutrisi tapi tetap hadir sebagai sokongan pada anak buah sambil ambil kesempatan jumoa dowbline. seronok juga pada akhir sessi ada quiz dan anak buat saya jue jaapar dapat high score!

hihihi... disebabkan suami takde jadi saya angkut sekali anak dara. dah dapat kawan bising laaa depaa! huhu~ 

separuh sessi kena buat aktiviti kat luar dewan supaya tak ganggu peserta2 tu hihi...

bagi anak buah MM saya harap yang tak pernah join bengkel wajib join supaya dapat kenal produk shaklee lebih baik.

majlis berakhir jam 5 petang. moga2 ilmu yang diberi memberi manfaat.

love,
herny

MM Tour di Regency Hotel, Alor Star 7/11/14


semalam di alor star saya dan master rahimah turun untuk tunjuk ajar dan kongsi new ideas macamana nak up kan sale. kami juga jemput jack from shaklee untuk explain tentang bisness opportunity. kali ni yg join hanya yg terpilih je~ kat atas tu kebanyakannya nampak biasa je kan. tapi semangat berkobar2 dalam menyebarkan tentang shaklee. kebanyakan kami ni org biasa ja macam org lain.. ada kerja ( saya dulu masa baru naik saya masih bekerja) ada anak.. ada tanggungjawab lain. tapj ada sesuatu dalam hidup kita ni yg menjadikan kami mula mengorak lamgkah dalam bisness pulak. alhamdulillah memilih bisness yg sesuai, company yg betul, mentor yg betul sangat penting.

love ,
herny hafiz


Sunday, November 2, 2014

PROMOSI NOVEMBER 2014 : OMEGAGUARD BUY 6 FREE 1

Selamat pagi semua. Rata- rata dah tau promo Shaklee bulan ni iaitu OMEGA GUARD. Bagi pembelian bulan ni untuk 6 botol anda akan dapat PERCUMA  1 botol OMEGA! seterusnya layak untuk dapat FREE MEMBERSHIP dan menikmati BONUS PEMBELIAN sebanyak 5% iaitu lebih kurang RM32! Untung kan? 

bagi anda nak tau apa kelebihan ahli Shaklee boleh klik  


atau baca tentang My success story

ok berbalik pada OMEGAGUARD  pula jom saya ceritakan di sini mengenai OmegaGuard!


KELEBIHAN OMEGA 3 


OMEGA 3 adalah asid lemak yang penting untuk keperluan tubuh kita. Ia mengadungi 2 jenis yang penting iaitu DHA DAN EPA.

Kedua-dua sumber omega 3 tu sangat penting untuk perkembangan memori dan fungsi kognitif. Tapi badan kita ni tak dapat hasilkan sendiri Omega 3 jadi kita kena ambil dari sumber makanan tambahan termasuklah supplemen.
Antara sumber Omega ni kita boleh dapat ialah ikan dan bijirin, Namun begitu bijirin dikatakan mempunya Omega yang sukar ditukar kepada enzim enzim yang diperlukan oleh badan kita.

 KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Antara manfaat dan kelebihan Omega Guard Shaklee ialah: 

 

  1. Perkembangan minda dan otak : Khasiat DHA yang terkandung dalam Omega Guard membantu perkembangan sel-sel otak bayi jika diambil oleh ibu mengandung.
  2. Meningkatkan fokus dan daya ingatan.
  3. Menyokong kesihatan jantung dan sistem cardiovascular kerana boleh bantu mengurangkan paras kolesterol jahat dalam badan yang menyumbat salur-salur darah.
  4. Mengurangkan sakit sendi kerana sifatnya yang anti inflamasi terutama jika anda mempunyai masalah Rheumatoid Arthtitis
  5. Menangani masalah saluran pernafasan dan paru paru disebab kan sifat anti radang juga boleh membantu anda atau anak-anak yang mempunyai masalah asthma ataupun radang paru-paru (pneumonia)
  6. Membantu masalah berat badan dan obesiti kerana peranan asid lemak dalam menguraikan lemak-lemak jahat yang ada dalam badan
  7. Memelihara kesihatan kulit seperti masasalah jerawat, eczema kerana sifat yang anti radang dan mnguatkan imuniti

PERBEZAAN OMEGA GUARD BERBANDING JENAMA LAIN DI PASARAN 

PERBEZAAN SHAKLEE OMEGA GUARD

  1. Di ekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk
  2. Bukan dari hati ikan kerana hati ikan mengandungi toksik
  3. Mempunyai ketumpatan lemak yang lebih tinggi
  4. Minyak ikan paling tulen kerana lengkap dengan 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajdi termasuk EPA dan DHA
  5. 1 kapsul Omega Guard mengandungi 905mg asid lemak
  6. Menggunakan kaedah farmaseutikal berteknolgi tinggi  di mana proses penyulingan propretiari 3  molekul untuk mengekstrak Omega 3 yang tulin dan menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB
bagi memahami lebih lanjut anda boleh monoton video di atas. 

SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA GUARD? 

  1.  Kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas
  2. Wanita
  3. Orang yang lemah daya ingatan - pelupa
  4. Pelajar 
  5. Orang mempunyai masalah jantung dan paru-paru
Bagi anda yang nak dapatkan Omega beserta Konsultasi produk boleh hubungi saya
HERNY whatsapp 0135825382 atau emel ke info@aturius.com.my

penghantaran produk adalah melalui pos atau cash on delivery di sekitar Pulau Pinang.

senarai pengedar shaklee seluruh malaysia