Monday, March 17, 2014

reward diri ~ pandora spring collection 2014



hari ni hari reward! teruja sangat dengan collection pandora spring ni~

lalu beberapa utas dituai termasuk besday present puteri.
pandora puteri ni sangat sweet and soft! bagus citarasa & imaginasi dia ni~
mula2 saya pilih kaler yg terang2~ tapi dia refuse nak yg soft2 ni.. but really sweet!

sweet kan? especialy rama2 yg sangat significant dengan logo empayar shaklee saya MM!

then mr hubby pon nak berpandora juga!
so saya pilihkan or suggestkan amik leather n charm bentuk camera significant dengan minat dia sebagai sorang fotographer.


gambar curi2.. hihi susah nak soh dia berposing.

untuk saya pulak saya just beli 2 ekor rama2 tu n 2 murano untuk penuhkan bracelet.

dan 1 utas lagi for some one! santek tak??
harap2 orang tu sukaaa~~
sweeet sangat collection kali ini~~~ 

~jumpa lagi uoolss~



Sunday, March 16, 2014

persediaan master celebration

lama nyaaa sangat tak update blog!
di kala ni saya baru habis makan nasi kandar 1/2 dan tunggu yang lain2 habis makan...

update terbaru 22 mac 2014 bertempat di hotel equatorial penang akan berlangsung majlis master coordinator celebration saya..


majlis ni saya bergabung dengan mak bisness saya yg juga meruoakan penggerak saya dalam
shaklee iaitu master izzati.

siapa sangka kann saya yg dulu org miskin yg duduk dengn nenek buta huruf,  yg hanya ada impian biasa2 saja dah berubah banyak~

dulu ni nak bermimpi pon takut. tak tercapai akal pon~~~
nantikan kisah selanjutnya ~ sedikit rahsia hidup yg ramai taktahu bakal dirungkai pada master celebration
nanti.

~salam sayang~
have a nice day