Wednesday, January 8, 2014

cucu cicit shaklee saya paling meletop

tajuk tak menahan kan..

sebenarnya akhir2 ni hati nak update blog tapi rasa macam takde idea pulak.. nak mereka cipta ayat!

so terus taip ayat dari hati!
antara keturunan saya yg teruk di siksa ialah puan kecik molek eja.

kemunculan eja dalam empayar MM banyak membakar kawan2 lain !thanx eja!

saya sebenarnya admire & kagum dgneja ni! baru berusia 26 tahun!orangnya kecik molek tapi kuat semangat. tak pernah membantah walaupon kadang2 saya ni cam kerek dengan dia.

tapi semangat eja sangat saya kagum. she make sr sup pada bulan kedua dan straight rank up setiap bulan ke key coordinator dalam masa 6 bulan!

apa2 pon saya doakan she can make MASTER end of this cycle!
proud of you darling n you empire SUPERSTAR di bawah bimbingan mak muda cik sapel berusia 24 tahun! 

saya sangat positive both of u can be successful before 30 years old!

all the best!!

kat bawah ni gambar saya dengan eja n 2 konconya.. n anak cucu shaklee saya yg lain yg hebat2! puan diyana, puan junaidah!  happy sangat jumpa uolss! see uolss as master shaklee 2014 okay??
mmuuaaah!

Tuesday, January 7, 2014

gojes jutawan & master celebration

salam uolss,
malam ni poyo seket nak cerita lagi 1 cerita kan.

dalam empayar shaklee jutawan di bawah presendential master shareeza aka mamaFaiz or kak cery gojes ni we oll telah di kuarantin mengikut tahap mental  masing2. masa kuarantin dulu lom ada master dalam group wassap gojes ni.

setalah lepas 1 tahun lebih sorang demi sorang dah berjaya di master kan.. alhamdulillah!

support grup ni sangat kuat.. di sini kami meroyan, menyembang, bakar diri (wahh) n opkosss bergosssip  sambil mengingatkan masing2..

so sekarang masing kumpul kat master celebration masing2. lepas master zura ni master celebration ke 2 yg saya attend!! sangat best dan berinspirasi.


tahniah master laila of gojes! 
tak sabar lakkk lepas ni master celebration saya n mak saya master Izzati... poyo kan?

iklan: jika uolss tingin  nak join shaklee bawah empayar saya multimillionaire jommm.. 
cari saya kat wassap : 0164215382
atau face book herny hafiz atau IG say herny hafiz ye uolsss~~

master ke 2 empayar multimillionaire

wah wah wahhh dah sebulannnn tak update blog!!!! patut selsemaaa bersawang! 

alhamdulillah closing DECEMBER sangat indah dengan kelahiran master baru bawah empayar shaklee saya!

master RAHIMAH ABD RAHIM.
lepas 5 bulan saya naik master kini giliran anak saya pulak! she make in  13 month!

perjalanan pon hampir sama dengan saya di mana dari rank sr coordinator terus rank up ke master setiap bulan!
cerita yg paling best master rahimah ni closing jam 11.59 detik terakhir 2013 yg penuh suspen... sejurus confirm master bunga api pon meletup2!! 

tahniah...
so lepas closing 1 january keluar dating dan ngap2 di anjung apa ntah nama kat sungai 2, penang! 



berbaloi teran master besar ni tauuu..
tahniah! luaskan kuasa mu!