Sunday, November 2, 2014

PROMOSI NOVEMBER 2014 : OMEGAGUARD BUY 6 FREE 1

Selamat pagi semua. Rata- rata dah tau promo Shaklee bulan ni iaitu OMEGA GUARD. Bagi pembelian bulan ni untuk 6 botol anda akan dapat PERCUMA  1 botol OMEGA! seterusnya layak untuk dapat FREE MEMBERSHIP dan menikmati BONUS PEMBELIAN sebanyak 5% iaitu lebih kurang RM32! Untung kan? 

bagi anda nak tau apa kelebihan ahli Shaklee boleh klik  


atau baca tentang My success story

ok berbalik pada OMEGAGUARD  pula jom saya ceritakan di sini mengenai OmegaGuard!


KELEBIHAN OMEGA 3 


OMEGA 3 adalah asid lemak yang penting untuk keperluan tubuh kita. Ia mengadungi 2 jenis yang penting iaitu DHA DAN EPA.

Kedua-dua sumber omega 3 tu sangat penting untuk perkembangan memori dan fungsi kognitif. Tapi badan kita ni tak dapat hasilkan sendiri Omega 3 jadi kita kena ambil dari sumber makanan tambahan termasuklah supplemen.
Antara sumber Omega ni kita boleh dapat ialah ikan dan bijirin, Namun begitu bijirin dikatakan mempunya Omega yang sukar ditukar kepada enzim enzim yang diperlukan oleh badan kita.

 KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Antara manfaat dan kelebihan Omega Guard Shaklee ialah: 

 

  1. Perkembangan minda dan otak : Khasiat DHA yang terkandung dalam Omega Guard membantu perkembangan sel-sel otak bayi jika diambil oleh ibu mengandung.
  2. Meningkatkan fokus dan daya ingatan.
  3. Menyokong kesihatan jantung dan sistem cardiovascular kerana boleh bantu mengurangkan paras kolesterol jahat dalam badan yang menyumbat salur-salur darah.
  4. Mengurangkan sakit sendi kerana sifatnya yang anti inflamasi terutama jika anda mempunyai masalah Rheumatoid Arthtitis
  5. Menangani masalah saluran pernafasan dan paru paru disebab kan sifat anti radang juga boleh membantu anda atau anak-anak yang mempunyai masalah asthma ataupun radang paru-paru (pneumonia)
  6. Membantu masalah berat badan dan obesiti kerana peranan asid lemak dalam menguraikan lemak-lemak jahat yang ada dalam badan
  7. Memelihara kesihatan kulit seperti masasalah jerawat, eczema kerana sifat yang anti radang dan mnguatkan imuniti

PERBEZAAN OMEGA GUARD BERBANDING JENAMA LAIN DI PASARAN 

PERBEZAAN SHAKLEE OMEGA GUARD

  1. Di ekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk
  2. Bukan dari hati ikan kerana hati ikan mengandungi toksik
  3. Mempunyai ketumpatan lemak yang lebih tinggi
  4. Minyak ikan paling tulen kerana lengkap dengan 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajdi termasuk EPA dan DHA
  5. 1 kapsul Omega Guard mengandungi 905mg asid lemak
  6. Menggunakan kaedah farmaseutikal berteknolgi tinggi  di mana proses penyulingan propretiari 3  molekul untuk mengekstrak Omega 3 yang tulin dan menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB
bagi memahami lebih lanjut anda boleh monoton video di atas. 

SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA GUARD? 

  1.  Kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas
  2. Wanita
  3. Orang yang lemah daya ingatan - pelupa
  4. Pelajar 
  5. Orang mempunyai masalah jantung dan paru-paru
Bagi anda yang nak dapatkan Omega beserta Konsultasi produk boleh hubungi saya
HERNY whatsapp 0135825382 atau emel ke info@aturius.com.my

penghantaran produk adalah melalui pos atau cash on delivery di sekitar Pulau Pinang.

senarai pengedar shaklee seluruh malaysia




Post a Comment