Saturday, November 8, 2014

MM Tour di Regency Hotel, Alor Star 7/11/14


semalam di alor star saya dan master rahimah turun untuk tunjuk ajar dan kongsi new ideas macamana nak up kan sale. kami juga jemput jack from shaklee untuk explain tentang bisness opportunity. kali ni yg join hanya yg terpilih je~ kat atas tu kebanyakannya nampak biasa je kan. tapi semangat berkobar2 dalam menyebarkan tentang shaklee. kebanyakan kami ni org biasa ja macam org lain.. ada kerja ( saya dulu masa baru naik saya masih bekerja) ada anak.. ada tanggungjawab lain. tapj ada sesuatu dalam hidup kita ni yg menjadikan kami mula mengorak lamgkah dalam bisness pulak. alhamdulillah memilih bisness yg sesuai, company yg betul, mentor yg betul sangat penting.

love ,
herny hafiz


Post a Comment