Saturday, November 8, 2014

Bengkel Nutrisi Shaklee di Sunway Hotel, Pulau Pinang

alhamdulillah~
walaupun semalam bertungkus lumus urusan closing hujung bulan hari ni sempat juga luangkan diri kat bengkel nutrisi~ hampir 20 org peserta kat sunway hotel Penang ni bawah susur galur saya. alhamdulillah walaupun dah pernah join bengkel nutrisi tapi tetap hadir sebagai sokongan pada anak buah sambil ambil kesempatan jumoa dowbline. seronok juga pada akhir sessi ada quiz dan anak buat saya jue jaapar dapat high score!

hihihi... disebabkan suami takde jadi saya angkut sekali anak dara. dah dapat kawan bising laaa depaa! huhu~ 

separuh sessi kena buat aktiviti kat luar dewan supaya tak ganggu peserta2 tu hihi...

bagi anak buah MM saya harap yang tak pernah join bengkel wajib join supaya dapat kenal produk shaklee lebih baik.

majlis berakhir jam 5 petang. moga2 ilmu yang diberi memberi manfaat.

love,
herny

Post a Comment