Saturday, October 25, 2014

tips untuk rasa kurang selera makan berlebihan

ok tau tak apa tu? tu sebenarnya tablet alfalfa kompleks. alfalfa ni ada macam2 kebaikan. tapi kali ni saya nak cerita kn salah satu effect yg paling saya suka tau?

ok tips ni penting untuk anda yg tengah diet. masa kita diet ni kadangkala selera makin naik. ni sebab apabila paras gula kita tak stabil. maka badan pon bagi isyarat untuk makan. kita akan teringin nak makan nasi, makan manis.

sapa yg pernah berdiet mesti rasa macam ni kan? melainkan korang tengah putus cinta ke angau ke ~ ha yg tu signa lain.

ok apa yg saya buat adalah saya ambil n telan seawal pagi terus 10 tablet alfalfa bersama2 air 1-2 gelas. alfalfa jugak mengadungi fiber. jadi anda akan rasa full je perut! haaa memang dapat kawal selera makan tau? tapi macamana pon mind kena kuat dgn godaan sepanjang diet. jgn kudap2 gula ke, jajan, kuih biskut plak sebab tak sedar. benda tu ada kalori tersembunyi pulak. so bila tak rasa lapar tak perlu kudap2.minum air je okay?
selamat berdiet dan kawal nafsu.
bagi anda nak dapatkan tablet alfalfa complex boleh whastapp saya di 0135825382 atau emel info@aturius.com untuk suggestion yg terbaik okay?
Post a Comment