Tuesday, October 28, 2014

side income bersama multimillionaire (MM)

salam sayang semua..

Alhamdulillah baru2 ni saya mendengar khabar berita seorang anak bisness saya yang tengah bercuti selama beberapa bulan (unpaid leave) dah pun keluarkan kereta baru dia MITSUBISHI ASX.



ni lah rupa kereta ini. sejak dia bagitau saya kereta ni kerap pulak tersempak kat jalan. law of atraction kut. beliau adalah anak bisness direct di bawah saya. dulu kami kerja 1 hospital as nurse tapi tak pernah berjumpa pon. kemudian jumpa di facebook. sampai 1 masa dia ada masalah dengan susu badan. jadi dia pm saya tanya tentang shaklee. sembang punya sembang dia terus join dan beli alfalfa dan ESP. kemudian bila join ahli saya terangkan tentang bisness shaklee dan dia berminat dan tanya tentang best ke buat shaklee. berapa akak dapat? 

saya pun tunjuk bukti. masa tu income saya cuma RM5k jer. tapi besar laa dah melebihi gaji kami as staff nurse. tapi dia tak berani nak mulakan sebab nak mencuba produk. so saya pon tak memaksa just biarkan je dia buat pilihan.  berbalik pada set menyusu tadi... lepas ambil alhamdulillah susu pon melimpah2. saya masih ingat dia update kat FB yg susu dia dah banyak semula. masa tu dia belum start bisnes. jadi saya cakap share je kabaikan mana tau ada org yg memerlukan kita boleh bantu. alhamdulillah lepas yakin dengan produk kemudian teruskan perkongsian dia dah mula kembangkan organisasi sendiri. beberapa bulan dia join bisness diapulak  dah berpindah ke Pahang dan kami hanya berhubung di internet saja. tapi jarak bukan pemisah walaupun berjauhan dia terus maju  dan dah  jana income 5 angka sebulan. sekarang ni dah lebih setahun dengan Shaklee,  dah beranak lagi sorang baby pun. dengan 100% income dari SHAKLEE dia dah mampu keluarkan kereta baru dah mampu BERCUTI TANPA GAJI dan membesarkan anak2 depan mata.

dan semua itu datang dengan keazaman dan minat mendalam. bagi korang yang nak mencuba jana side income.apatah lagi selama ni dah pon merasa produk2 Shaklee..apa lagi?  boleh hubungi saya. Saya mempunya rangkaian pengedar2 shaklee di setiap negeri dan bimbingan diberi secara online dan perjumpaan berkal di setiap negeri. InsyaAllah, seperti mana saya yg dulunya nurse kini dah mempunyai syarikat dan staff sendiri, jana puluhan ribu pendapatan setiap bulan, saya akan bantu anda pula menjejak impian anda.

salam sayang,





Post a Comment